Suomalaisbändin keikka päättyi kaaokseen Kiinassa: Yleisö hyökkäsi lavalle

03.06.2010 09:24 -

Eilen Neon-albumin julkaissut Negative kävi viime viikolla Kiinassa ja Japanissa keikkamatkalla. Shangain maailmannäyttelyssä koettiin vaaratilanne, kun yleisö intoutui hieman liikaa.

Laulaja Jonne Aaron kertoo Voicelle, että yleisö oli liikehtinyt koko keikan ajan todella innokkaasti - varsinkin silloin kun Aaron oli käynyt tervehtimässä faneja aivan lavan edessä.

- Mä ihmettelin kun monitorimiksaaja viuhtoi käsiään. Yleensä se ei huolestu oikein mistään, joten kävin kysymässä että mikä hätänä. Miksaaja sanoi, että älä mene tuolle keltaiselle alueelle lavan eteen. Poliisit kävivät sanomassa että keikka loppuu heti jos laulaja vielä menee sille alueelle.

Aaron noudattikin neuvoa loppuun asti, mutta silti aivan keikan lopussa fani pääsi lavalle, ja hyppäsi Aaronin kaulaan. Tämän jälkeen turvatoimet pettivät ja kiihkeä fanijoukko täytti lavan.

- Muut jätkät pakenivat lavalta ja mä jäin siihen fani kaulassa roikkuen. Pieniä kiinalaisia joka puolella, Aaron muistelee.

Lopulta mies selvisi tilanteesta ilman fyysisiä vammoja. Bändin perinteinen keikanlopetus, eli yhteiskumarrus jäi tällä kertaa väliin.

Kokonaisuutena Aaron pitää Kiinan ja Japanin keikkoja erittäin onnistuneina.

Kilpailut

Uusimmat