Seksikäs Salma Hayek komediaelokuvassa: Koin syyllisyyttä

29.09.2010 12:23 - Eeva Rajala

Seksikäs näyttelijätär Salma Hayek tähdittää koomikkomiesten kanssa uutta Oikeesti aikuiset -nimistä komediaa. Hayek kertoi Voicelle, että poti vähän syyllisyyttä elokuvan kuvausten aikana.

- Koin vähän syyllisyyttäkin, sillä tunsin, että minulle maksettiin lomasta hauskojen tyyppien kanssa, Hayek kertoo Voicelle.

Hayek kertoi aiemmin, miten häntä oli epäilyttänyt lähteä komediaelokuvaan koomikoiden Adam Sandlerin, David Spaden, Kevin Jamesin ja Rob Schneiderin kanssa. Heillä kun on niin uniikki tapa tehdä työtä.

- Ajattelin, että mukana on vähän improvisaatiota, mutten tiennyt että se menee ihan tälle asteelle. Alussa olin pihalla. Miehet auttoivat minua pääsemään pelkoni yli. He tukivat jokaista kuvauksissa. Elokuvan tekeminen oli vapauttavaa ja mahdollisuus, joka tulee eteen kerran elämässä, Salma muistelee.

Oikeesti aikuiset -elokuva saa ensi-iltansa tulevana perjantaina. Elokuva kertoo neljästä kaveruksesta, jotka 30 vuoden kuluttua näkevät toisensa jälleen. Alkaa koomillinen muistelu, millaista oli lapsena ja millaisia hauskoja juttuja pojat olivat silloin keksineet. Miehet huomaavat, ettei nykyajan lapsilla ole samanlaisia intressejä kuin heillä aikoinaan. Nyt kuvaan ovat saapuneet kännykät, internet ja videopelit.

Voice tapasi elokuvan tähdet Meksikossa. Heidän haastattelunsa nähdään Voice TV:n Heräämössä perjantaina ja maanantaina.

Kilpailut

Uusimmat