Seurasitko Lost-sarjaa? Tämä uutuussarja on kuin tehty sinulle!

07.08.2012 18:45 - Eeva Rajala

Kansainvälistä H+ -nimistä scifi-sarjaa tähdittävä Samuli Vauramo odottaa jännittynein mielin sarjan huomista aloitusta. Sarjaa on mahdollista seurata YouTubesta.

Vauramo esittää sarjassa Supon internet-jaoston tutkijaa Topi Kuuselaa. Vauramo myöntää jännittävänsä, sillä hän näyttelee yhtä päärooleista ja nimenomaan englanninkielisessä projektissa.

- Tämä on ollut todella pitkä prosessi. Sarja kuvattiin yli vuosi sitten Chilessä. Oli pitkään epäselvää, mistä sarja lopulta tulee ulos ja missä muodossa. Tätä on koko tekijäryhmä jännittänyt pitkään, Vauramo kertoo Voicelle. 

Vauramo sanoo sarjan olevan melko pitkä ja se sisältää paljon mysteereitä ja salaisuuksia. Sarjassa herätetään myös kysymyksiä, joihin joutuu itse etsimään vastauksia. Näyttelijä selventää, ettei sarjaa ole pureskeltu valmiiksi kenellekään. 

- Veikkaan, että sieltä tulee paljon sarjan sisäisiä salaliittoteorioita. Siellä annetaan paljon vinkkejä ja vihjeitä kaikkiin juttuihin, joita ei välttämättä selitetään alkuun niin selkeästi. Vähän niin kuin Lostissa aikoinaan. Ne, jotka piti Lostista, voisi kuvitella että pitävät myös tästä, Vauramo vinkkaa.  

H+ -sarjassa eletään apokalyptisessa tulevaisuudessa, jossa teknologia on alkanut riistäytyä ihmiskunnan kontrollista. Valtaosa on alkanut suosia uutta, nanoteknologista H+ -nimistä laitetta, joka pitää ihmisen jatkuvasti yhteydessä internetiin. Vauramon mukaan sarjassa on huikeata se, että siinä liikutaan niin monen vuoden ajalla. Vauramonkin hahmoa seurataan 7 - 9 vuoden ajalta.

- Kaikille on tapahtunut paljon elämässä. Tämä minun kaverini on alkanut tehdä tutkimusta, mihin hän ei oikeastaan ole saanut lupaa omilta esimiehiltään, ja uskoo, että seuraamalla tätä hakkeriryhmää, hän pääsee kansainvälisen salaliiton jäljille. Kaverille on kehkeytynyt vähän pakkomielle yhdestä naispuolisesta hakkerista, Vauramo selventää.

H+ -digisarja alkaa huomenna YouTubessa. Katsojat voivat liittyä sarjan tilaajiksi sarjan YouTube-kanavalla tai H+ -kotisivujen kautta. Tilaajat saavat tiedon sähköpostiinsa, kun uudet jaksot on julkaistu. Jaksot kestävät 3 - 7 minuuttia ja niitä julkaistaan kolme kerrallaan. Jaksot julkaistaan keskiviikkoisin 16 viikon ajan.

Katso H+ -sarjan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat