Kauniit ja Rohkeat lopetetaan?

25.08.2012 12:15 - Rea Tallgren

Viime viikolla kerrottiin että Ridge Forresteria iät kaiket sarjassa näytellyt Ron Moss jättää sarjan. Nyt myös Stephanieta näyttelevä Susan Flannery aikoo jättää sarjan. Fanit ovat huolissaan siitä, tuleeko sarja enää olemaan ennallaan.

Flannery on näytellyt sarjassa sen ensimmäisestä, vuonna 1987 esitetystä jaksosta lähtien. Ei siis ihmekään, että nainen on jo väsynyt. 73-vuotias Flannery on myös edustanut kameran toisella puolella, ja ohjannut sarjasta useamman jakson.

Kun Stepahnie ja Ridge jättävät sarjan, jää nähtäväksi, saavatko käsikirjoittajat enää pelastettua yhtä pitkäikäisimmistä ja suosituimmista sarjoista maailmassa.

Fanit ovatkin käyneet kiihkeää keskustelua Flanneryn lopetuspäätöstä koskevien uutisten alla. Enemmistö ymmärtää naisen päätöksen lähteä viettämään ansaittua eläkettä. Silti he epäilevät, ettei sarja tule kantamaan ilman kahden sen pitkäaikaisen päähenkilön karismaa. Fanit kyselevätkin hätääntyneinä, tuleeko sarja vielä jatkumaan.

Brookea näyttelevä Katherine Kelly on rauhoitellut faneja ja kertonut heille, että hän aikoo ainakin jäädä ohjelmaan. Huffington Post kertoo, että naisen mukaan hänen roolihahmolleen on kirjoitettu mielenkiintoisia kuvioita, joiden näyttelemistä hän odottaa innolla.

Vaikka monet fanit varmasti jatkavat "Kaunareiden" seuraamista kuten ennenkun, ei sarja ennallaan tule enää olemaan sekä Ridgen että Stephanien poistuttua.

Kilpailut

Uusimmat