Lola laulaa uutuuselokuvassa: En anna sitä anteeksi

26.09.2012 09:15 - Eeva Rajala

Ex-missi Lola Wallinkoski esittää debyyttielokuvaroolissaan Vares – pimeyden tango -elokuvassa missi-laulajaa nimeltä Donna. Wallinkoski kertoo Voicelle, että hänet jopa vähän huijattiin laulamaan elokuvassa. 

- Se on tähän mennessä ehkä pahinta. mitä olen työelämässä tehnyt. Olen aina sanonut, etten tule ikinä laulamaan. En halua laulaa, en millään tavalla tykkää siitä, inhoan sitä. Taistelin siitä aika pitkään, tehdäänkö se vai ei. Alun perin se ei ollut suunnitelmissa ja siksi otinkin sen roolin vastaan. Ajattelin, ettei hätää, kun ei tarvitse laulaa, Wallinkoski kertoo.

Ohjaaja Lauri Törhönen kuitenkin lopulta esitteli laulamisidean Lolalle, joka väänsi ohjaajan kanssa pitkään kättä asian tiimoilta. Loppupeleissä Törhösellä oli enemmän valtaa ja auktoriteettia ja Lola joutui luovuttamaan väsytystaistelun jälkeen.

- Mutta hän tietää, etten ikinä anna sitä tietyllä tasolla anteeksi hänelle, että jouduin tekemään sen. Se on ainoa, ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun kukaan kuulee kuin autossani, että laulan, Wallinkoski jatkaa.

Hän myös toivoo, ettei kukaan luule roolihahmon perustuvan häneen tai toisin päin, ja vahvistaa vielä, ettei ole lähtemässä levytysuralle.

- Olen mielestäni sanonut jo 16 vuotta, etten ala laulaa, ja edelleenkin se pitää paikkansa, siitä en tingi. Tuo liittyi roolihahmoon, minut on aivopesty tekemään se ja that's it, Wallinkoski kuittaa.

Wallinkosken roolihenkilö Donna saa elokuvassa Antti Reinin esittämän Jussi Vareksen pään pyörälle. Reijo Mäen samannimiseen romaaniin pohjautuva elokuva saa ensi-iltansa 5. lokakuuta. Katso traileri:

Kilpailut

Uusimmat