Pihla Viitala ensimmäisenä suomalaisena jenkkisarjan merkittävään rooliin

20.10.2012 10:15 - Rea Tallgren

Pihla Viitalalla menee tällä hetkellä lujaa - jopa historiallisen lujaa.

Näyttelijä Pihla Viitala on saanut todella merkittävän roolin uudesta yhdysvaltalaisesta L. A. Noir -tv-sarjasta. Ohjelmaa tulee esittämään maan suurimpiin kaapelikanaviin kuuluva TNT.

- En tiedä, mitä saan sarjasta kertoa. Anya on Euroopasta kotoisin ja puhuu aksentilla englantia, Viitala kommentoi uutista Helsingin Sanomissa.

Sarjan pilotissa on kaksi isoa naisosaa, joista toista näyttelee Viitala. Hän on sitoutunut olemaan mukana sarjassa kuusi vuotta. TNT on aluksi ostanut sarjasta vain kuusi jaksoa, mikä on normaalia vähemmän.

Kyseessä on Iltalehden mukaan ensimmäisen kerta kun suomalainen näyttelijä pestataan jenkkisarjassa merkittävään rooliin.

- Jatko riippuu hirveän paljon siitä, miten sarja tulee menestymään. Jos katsojaluvut eivät ensimmäisen kauden jälkeen vastaa odotuksia, sopimus on yhden vuoden mittainen, kertoo MRP Matila Röhr Productionsin Ilkka Matila Iltalehdessä.

Matilan mukaan Viitala tuskin tulee rikastumaan sarjasta saamallaan palkalla merkittävästi, mutta hän uskoo korvauksen silti olevan hyvä.

Viitala on esiintynyt muun muassa Käsky ja Rööperiin -elokuvissa.

Lähteet: HS ja Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat