Donatella Versacella karvainen inspiraation lähde

24.02.2013 15:15 -

Muotisuunnittelija Donatella Versace tunnetaan menestyvänä bisnesnaisena. Mutta mistä Donatella hakee innostustaan luovassa työssään?

Italialainen muotisuunnittelija Donatella Versace luotsaa nimeään kantavaa muotitaloa. Seksikkäistä iltapuvuista tunnetun vaatejätin riveissä toimii lukuisia ihmisiä, mutta johtajattaren inspiraation lähde löytyy polven alapuolelta.

Gracia-lehti kertoo Donatellan lemmikkikoira Audreyn saavan suunnittelijan innostumaan muodista yhä uudelleen. Legendaarisen näyttelijän Audrey Heburnin mukaan nimensä saanut jack russell -rotuinen koira ei omistajansa mielestä ole mikään tavallinen lemmikki.

- Täytyy ymmärtää, että Audrey ei ole koira. Se on paras ystäväni ja todellinen Versace-nainen, Donatella luonnehti lemmikkiään, joka nauttii myös fashionista-maineesta.

Lehden haastattelussa muotimoguli kertoi koiransa rakastavan hetkiä, jolloin mallit sovittavat uusia emäntänsä suunnittelemia luomuksia. Audreysta ei saa nukkavierua koiraa tekemälläkään, sillä se puetaan päivittäin huippusuunnittelijoiden luomuksiin.

- Nyt puen Aundreylle skottiruutuisen takin, jossa on kultaiset napit, mustan kashmire-poolopaidan ja pienen sadetakin, Donatella kuvaili lemmikkinsä talvista tyyliä.

Lähde: Gracia

Kilpailut

Uusimmat