IS: Hjalliksen tökerö heitto naisvieraalle puhuttaa: ”Sä olit kamalan lihava”

13.03.2013 08:15 - Eeva Rajala

Urheilujohtaja Hjallis Harkimon tokaisu Yle Fem -kanavan maanantain Bettina-ohjelmassa on aiheuttanut keskustelua, kertoo Ilta-Sanomat. 

Harkimo yllätti tokaisullaan ohjelman toisena vieraana olleen suunnittelija Paola Suhosen nähtyään tästä tehdyn nauhan.

- Nyt olet tosi hyvännäköinen. Sä olit kamalan lihava tuossa kuvassa, Hjallis sanoi.

Sekä ohjelman juontaja Bettina Sågblom että itse Suhonen näyttivät menevän hämilleen tokaisun jälkeen. Suhonen viestitti Ilta-Sanomille Harkimon aloituksen olleen ihmeellinen.

- Avaus oli tökerö, mutta lopputulos oli hyvä. Se oli sellainen hjallismainen heitto...Ei tässä mitään. Heitto oli mitä oli. En ottanut siitä itselleni ongelmaa. Kärpäsestä on nyt tehty härkänen, Suhonen kertoi lehden printtiversion mukaan.

Harkimo ei halunnut kommentoida asiaa lehdelle millään tavalla. Sen sijaan esimerkiksi europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen on kommentoinut Hjalliksen letkautusta, ja pitää sitä osittain jopa ystävällisenä.

- Se voidaan nähdä täysin asiallisena huomautuksena, samalla tavalla kuin jollekin sanottaisiin, että takkisi hieman repsottaa, Pietikäinen kommentoi lehdelle.

Pietikäinen tosin myös pohtii, onko ulkopuolisilla oikeus yleisessä mielessä kommentoida kenenkään ulkonäköä tai painoa. Europarlamentaarikko kysyy myös, olisiko Harkimo kommentoinut samalla tavalla jotain miestä.

Katso Bettina-ohjelman maanantain jakso Yle Areenasta.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat