Umpirakastunut Britney Spears suunnittelee häitään: Naimisiin Elvis Presleyn kotona

11.03.2014 15:45 - Heli Thoren

Spears ja poikaystävä David Lucado haluaisivat sanoa toisilleen tahdon Elvis Presleyn tilalla Gracelandissa.

Laulaja Britney Spears on saanut elämänsä jälleen raiteilleen. Nainen suunnittelee jopa RadarOnline.comin tietojen mukaan häitään. Umpirakastunut Spears ja poikaystävä David Lucado eivät tyydy ihan minkälaisiin vihkiäisiin tahansa. Pari haluaisi vietää häät itse rockin legendan Elvis Presleyn kotitilalla.

- Britney haluaa mahdollisimman paljon huomiota häilleen ja haluaa myös investoida runsaasti rahaa. Siksi hän harkitsee, että ottaisi yhteyttä Elvis Presleyn tyttäreen Lisa Marie Presleyyn. Häneltä voisi pyytää lupaa häiden järjestämiseen Gracelandissa Memphisissä Tennesseen osavaltiossa, lähde kertoo RadarOnline.comissa.

Spearsille häät ovat kolmannet. Hän toivoo, että niistä tulee yhtä hulppeat kuin edellisistäkin. Spearsille olisi myös tärkeää saada häille mahdollisimman paljon huomiota - jota Graceland paikkana varmasti edesauttaisi.

Lähdetietojen mukaan Spears ja Lucado ovat tosissaan suhteessaan. Häiden lisäksi Spears haaveilee perheenlisäyksestä. Spearsilla on kaksi poikaa toisesta avioliitostaan Kevin Federlinen kanssa.

Lähde: RadarOnline.com

Kilpailut

Uusimmat