IS: Piritta Hagmanin loppuvuosi täynnä suuria muutoksia

09.08.2014 09:15 - Eeva Rajala

Malli Piritta Hagmanin syksyyn liittyy monia suuria muutoksia, kertoo Ilta-Sanomat.

Piritta Hagman jää asumaan lasten kanssa Poriin, kun hänen aviomiehensä ja lasten isä Niklas Hagman on muuttanut Espooseen jääkiekkouransa vuoksi. Kaunotar kertoo, että päätös jäädä Poriin syntyi muun muassa siitä, että Niklas olisi kuitenkin paljon pelireissuilla.

- Päätös jäämisestä ei ollut ollenkaan helppo. Olemme siirtyneet Niken perässä paljon. Ihanin asia olisi pitää perhe kasassa. Mietimme kuitenkin, että hän olisi joka tapauksessa paljon reissussa, eli poissaolo näkyisi joka tapauksessa arjessa, Hagman sanoo Ilta-Sanomien printtiversiossa.

Suurimpana syynä painaa kuitenkin vanhimman lapsen koulun alkaminen ensi viikolla. 7-vuotiaan Lukas-pojan tuleva koulu on esikoulun kanssa samassa paikassa, joten koulussa on paljon tuttuja kavereita. Perheeseen kuuluu myös 4-vuotias Lila, joka aloitti kilpaluistelun viime vuonna. Lisäksi perheen kuopus 2-vuotias Eliana on aloittamassa päiväkotielämää.

- Äidin sydäntä korpeaa! Hetki sitten tuntui vielä, että tämä vaihe ei tule ikinä, Hagman sanoo.

Syksyllä ja talvella Piritta keskittyy pyörittämään arkea kotona. Ensi keväänä hän saattaa hakea kouluun, sillä on jo pitkään unelmoinut kätilön ammatista.

- Toistaiseksi elämässä on Niken työn vuoksi paljon kysymysmerkkejä, joten en ole voinut mennä opiskelemaan. Mutta haaveita on vaikka mitä, saa nähdä mihin elämä vie, Hagman jatkaa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat