Nuija ja tosinuija kaks -elokuvasta löytyy yllätysvierailija - tunnistitko sinä?

17.11.2014 06:38 - Karoliina Kotala

  Parhaillaan Suomessa elokuvateattereissa pyörivä komedia Nuija ja tosinuija kaks –elokuva on kerännyt huikeita katsojalukuja. Lähes jokaisella katsojalla on kuitenkin jäänyt bongaamatta erään supertähden roolisuoritus kyseisessä elokuvassa.

Nuija ja tosinuija kaks -elokuva on jatkoa 20 vuotta sitten ilmestyneelle Nuija ja tosinuija -komediaklassikolle. Jatko-osaa tähdittävät samat pääosatähdet kuin ensimmäistäkin eli näyttelijät Jim Carrey ja Jeff Daniels, mutta tuoreesta elokuvasta löytyy myös yllätysnimi, jota harva on edes bongannut.

Jatko-osassa nähdään kohtaus, jossa Danielsin esittämän Harryn huonetoveri valmistaa huumeita asunnossa keltaiseen suojapukuun pukeutuneena. Monelle tulee kuitenkin yllätyksenä, että suojapuvun takaa löytyy näyttelijälegenda Bill Murray.

- Kun teimme kyseisen kohtauksen, niin mietimme kuka olisi hienoa saada elokuvaan. Ja kuka olisi huikeampi valinta kuin Bill Murray? Ja Bill on hyvä ystävämme. Aina kun Bill on kuvauspaikalla, niin kaikki ovat iloisia. Joten pyysimme Billin elokuvaan vain, jotta voisimme hengata hänen kanssaan. Kuten kaikki muutkin ihmiset maailmassa, olen aivan hulluna tuohon mieheen, elokuvantekijät kertovat.

Bill Murray

Lähde: Bro Bible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat