Von Hertzen Brothers ylpeänä: Bändissämme on metsuriseksuaali!

04.02.2015 19:45 - Senni Loikala

Mikko ja Jonne von Hertzen kertovat, että yhtyeen miehet voisivat panostaa enemmän ulkonäköasioihin keikoilla. Toisaalta he ovat tietyllä tapaa trendikkäitä, sillä onhan heidän riveissään oikea metsuriseksuaali.

Von Hertzen Brothersin miehistö tunsi olonsa alipukeutuneiksi Japanissa, kun heidän keikkansa paikallisen Jupiter-lämppäribändin jäsenet astuivat lavalle.

- Heitä ei kyllä jätkiksi tunnistanut millään. Niiden hepeneet olivat jotain aivan mieletöntä; hienot esiintymisasut cosplay-hengessä. Siinä vaiheessa oltiin, että: ”ai, mulla on vihreä paita, pitäiskö sun laittaa sininen?”, laulaja-kitaristi Mikko von Hertzen muistelee.

Mikko ja basisti-laulaja Jonne von Hertzen kertovat, ettei heidän yhtyeessään ulkonäköasiat ole koskaan olleet tärkeitä.

- Meidän varmaan pitäisi ottaa oma meikkaaja tai stailisti rundille mukaan. ... Mutta musiikki, mitä me tehdään, on vaan rehellisesti meidän näköistä. Me ei kuuluta mihinkään genreen, jossa olisi tietyt lainalaisuudet, miltä pitäisi näyttää tai miten pitäisi esiintyä, Jonne sanoo.

Myös Mikko on samoilla linjoilla, että jotain ehostusta voisi olla. Ei silti liikaa.

- Täytyy ehkä pikkasen petrata siinä, miten me panostetaan ulkonäköön keikoilla. ... Mutta äkkiseltään tuntuu, jos rupeaisi hirveästi keskittymään ulkonäköseikkoihin, se ei tuntuisi omalta itseltä ollenkaan.

Metsuriseksuaalisuus on in

Ulkonäöstä puhuminen tuo pilkkeen muusikoiden silmäkulmaan.

- Mutta hemmetin komeitahan me olemme, varsinkin Kaakkuri (rumpali Mikko Kaakkuriniemi), joka on metsuriseksuaali, Jonne sanoo.

Mikko tietää kertoa, että metsuriseksuaalit ovat tismalleen heidän rumpalinsa näköisiä, isokokoisia miehiä: tunnusmerkkeinä iso parta ja flanellipaita. Hänen mukaansa se on nykään trendikästä.

- Täytyy sanoa, että Suomihan tulee aina trendeissä jäljessä, ja Amerikoissa nimenomaan pieni kessi eli kaljamaha ja harottava parta ja huolittelematon olemus on kuuminta hottia; eli mehän ratsastetaan trendien aallonharjalla.

Seuraava artikkeli: Von Hertzen Brothersilta uutta musiikkia: Odotukset ovat korkealla!

Kilpailut

Uusimmat