Justin Bieber joutui miehisyyttä syövien huhujen kohteeksi - julkaisi paljon puhuvan kuvan

15.01.2015 14:45 - Senni Loikala

Nuoren popparitähden tuoreet mainoskuvat synnyttivät huhuja, että hänen lihaksiaan ja sukukalleuksiaan olisi paranneltu Photoshopilla. Bieber närkästyi ja julkaisi itsestään kuvan, josta ei jää epäselväksi hänen kroppansa olevan iskussa myös todellisuudessa.

Justin Bieber, 20, joutui miestä syövien huhupuheiden kohteeksi viime viikolla, kun hänestä julkaistiin Calvin Kleinin mainoskuva. Kuvassa Bieber poseeraa merkkiboksereissa ja monet ovat spekuloineet netissä, ovatko nuoren miehen sukukalleudet saatu näyttämään todellista muhkeammilta ja lihakset suuremmilta kuvankäsittelyohjelman avulla.

Poppari tuskin on ollut mielissään spekulaatioista hänen miehisyytensä korjailemisesta mainoksessa. Närkästymisen puolesta puhuu tähden tuorein Instagram-kuva, jossa hän on pelkässä pyyhkeessä. Siinä hänen lihaksensa näyttävät yhä hyviltä ja pyyhe kohoaa hänen sukukalleuksiensa kohdalta. Kuvateksti: "Photoshop lol" paljastaa, että hän tahtoo todistaa kroppansa olevan todellisuudessa juuri yhtä kuuma kuin bokserimainoksessa.

 

Seuraava artikkeli: Julkkismiehet poseeraavat boksereissa - kuka on seksikkäin?

Kilpailut

Uusimmat