Katy Perry: Olen yrittänyt deittailla taviksia

06.08.2014 16:08 - Susanna Karttunen

Katy Perry avautui Rolling Stone -lehdessä rakkauselämästään ja miesmieltymyksistään.

Katy Perry, 29, kertoo Rolling Stonen haastattelussa, että pitää enemmän miehistä, jotka ovat hänen kanssaan samalla alalla. Perry sanoo, että on yrittänyt tapailla myös miehiä, jotka eivät ole kuuluisia. Se ei ole kuitenkaan tuottanut tulosta.

Poptähdelle on tärkeää, että mies ymmärtää hänen elämäänsä. Kuuluisuus itsessään ei ole Perrylle miehessä oleellista. Kun kumppani on samalla alalla, on toista helpompi ymmärtää.

- He (julkisuuden henkilöt) ymmärtävät, mitä merkitsee, kun on väsynyt keikan jälkeen, uuvuksissa kiertueella tai jos haastattelu on mennyt pieleen, Perry kertoo.

Laulaja sanoo, että kun toinen ymmärtää poptähden elämää, ei tälle tarvitse selittää tunteitaan, esimerkiksi miksi on allapäin. Hän osaa sanoa juuri oikeat sanat lohduttaakseen.

- Pidän paljon henkilöistä, jotka ymmärtävät musiikkia, koska minä rakastan musiikkia. Henkilöt, jotka ymmärtävän musiikin voiman vetävät minua yleensä heti puoleensa, kuvailee Perry.

Perry kertoo, ettei koskaan halunnut olla kuuluisa. Hänen mielestään julkisuus on vastenmielistä, mutta ymmärtävän sen kuuluvan pakettiin hänen valitsemallaan uralla.

Naisen huhutaan tapailevan musiikkituottaja Diploa. Perry erosi entisestä heilastaan laulaja John Mayerista aikaisemmin tänä vuonna.

Uutisoimme aiemmin Katy Perryn sanoneen olevansa valmis hankkimaan lapsen yksin. Lue artikkeli täältä.

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat