Kaikki artikkelit

Waldo erosi muutama vuosi sitten pitkäaikaisesta suhteestaan ja on ollut sen jälkeen uuden elämän edessä.
Waldo kysyi Waldo´s People -yhtyeensä Facebook-sivulla, miten ihmiset kuvailisivat vuotta 2022. Vastaukset eivät olleet positiivisia.
Waldo esiintyi 1996 Pietarissa. Keikan tilaajana olikin sikäläinen mafia.
Waldon piti palaa loppuun kaksi kertaa ennen kuin oppi kuuntelemaan itseään ja omaa jaksamistaan.
Waldo's People -yhtyeen Waldon isä oli ensimmäinen, joka toi ulkomaisia tähtiä Suomeen. Reijoset myös majoittivat maailmantähtiä kotonaan.
Marko Reijonen muisteli Radio Novan haastattelussa erikoisinta fanikohtaamistaan ulkomailla ja pohti sitä, kuinka fanittaminen ulkomailla poikkeaa suomalaisesta tyylistä.
XL5-yhtyeestä tuttu Ikonen päätyi mutkan kautta Waldo's Peoplen mukaan keikkamatkalle Kanadaan.
Suomen tunnetuimpiin ysäritähtiin kuuluva Waldo aloittaa Retroperjantain toisena juontajana.
90-luvun dance-artistit ovat lähteneet sankoin joukoin kampanjoimaan sen puolesta, että Retroperjantai olisi vuoden radio-ohjelma Suomessa.
Elektronista tanssimusiikkia soittava yhtye valitsi Radio Novan pyynnöstä ysärin parhaimmat ja listaykköseksi nousi tietenkin legendaarinen Scooter.
Yksi 90-luvun suosikkiyhtyeistä on sitä mieltä, että Radio Novalla kuultava Retroperjantai on vaikuttanut suuresti ysäribuumin jatkumiseen.
Waldo's Peoplen keulahahmo kertoo, että omasta tuotannosta lempikappaletta on vaikea määritellä, koska kaikki kappaleet sisältävät niin paljon muistoja.
Elektronista tanssimusiikkia soittava suosikkiyhtye esiintyi perjantaina Suvilahdessa järjestettävällä We Love the 90's -festarilla.
Voicen Retroperjantai haastoi Suomen menestyneimpiin eurodance-muusikoihin kuuluva Waldon valitsemaan maailmanhistorian parhaat ysärikappaleet.
Voicen retroperjantaissa muistellaan 90-luvun nostalgisia eurodance-kappaleita.
Waldo's Peoplen uuden Jackpot-kappaleen video henkii ison maailman meininkiä, kun itse pääjehu Waldo esimerkiksi nähdään hurjastelemassa Lamborghini-urheiluautolla.