Kaikkea muuta kuin romanttista - näiden eläinlajien seksielämää ei käy kateeksi!

13.03.2012 16:45 - Karoliina Kotala

Suurimmalle osalle ihmisistä seksi on enemmänkin nautinto kuin velvollisuus. Toisin on kuitenkin eläinmaailmassa.

Cracked-sivusto listasi joukon eläinkunnan edustajia, joiden seksiin liittyvät rituaalit koostuvat kaikesta muusta kuin nautinnosta.

1. Reesusapinoiden maailmassa kilpailu on kovaa, ja kysyntä naaraista saattaa urosten keskuudessa johtaa tiukkoihinkin kanssakäymisiin. Urokset ovatkin selvittäneet parhaan ajan hyökätä kilpailevan uroksen kimppuun, ja lopputulos on kaikkea muuta kuin nautinnollinen. Muut apinat käyvät parittelevan uroksen kimppuun tämän ollessa havoittuvimmillaan, eli juuri orgasmin hetkellä.

2. Nokkasiili odottaa kijaimellisesti innokkaasti parittelua, jonka seurauksena sen kivekset turpoavat vähintään kaksinkertaiseksi. Erityisen kivuaaliksi oireen tekee se, että kivekset eivät ole ruumiin ulko- vaan sisäpuolella.

3. Kovakuoriaisten seksielämä on kaikkea muuta kuin kadehdittavaa, erityisesti naaraiden osalta. Urosten sukuelin sisältää nimittäin jättimäisiä piikkejä, ja naaraan sukuelin kokeekin karmaisevia vammoja, jotka toisinaan johtavat kuolemaan.

4. Myrkyllinen punaselkähämähäkki kuuluu pallohämähäkkien sukuun, ja sitä esiintyy Australiassa. Kyseisen lajin urokset kärsivät kuitenkin karmaisevan lopun, sillä parittelun lopuksi naaras syö uroksen.

Lähde: Cracked

Kilpailut

Uusimmat