Kuva: Shutterstock

Mitä painajaista näet useimmiten? Katso, mitä horoskooppimerkkisi kertoo

06.04.2019 12:15 - Milena Raappana

Tähtimerkkisi kertoo pelkojen kautta, mikä painajainen useimmiten pinaa sinua.

Karmaiseviin painajaisiin vaikuttavat monet asiat. Esimerkiksi ruokavaliolla ja nukkuma-asennolla voi olla vaikutusta painajaisten näkemiseen. Lähtöjään ne kuitenkin heijastelevat alitajuntaisia pelkojamme, jotka nousevat synkkinä, mielikuvituksen värittäminä unina pintaan.

Lue, mikä on tähtimerkkisi näkemys pahimmista peloistasi ja painajaisistasi:

Oinas (21.3.-19.4.): Alastomuus julkisilla paikoilla

Tavallinen työpäivä. Lähdet aamulla kotoa ja menet palaveriin. Yhtäkkiä kuitenkin huomaat olevasi ilkosen alasti ja työkavereidesi tuijottavan monttu auki. Kuulostaako tutulta? Oinaiden pahin pelko on olla haavoittuvaisia ja tulla nolatuiksi. He usein seikkailevatkin painajaisissaan alasti.

Härkä (20.4.-20.5.): Putoaminen korkealta

Härät tarvitsevat vakautta ja turvallisuutta tunteakseen kaiken olevan kunnossa. Kun elämä on yhtä myllerrystä, he saattavat painajaisissaan pudota korkealta. Entistä tukalammaksi tilanteen tekee se, että tietää mäjähtävänsä maahan jossain vaiheessa.

Kaksonen (21.5.-20.6.): Sinua jahdataan

Yksi kammottavimmista painajaisista on jahdatuksi tuleminen ja kaksoset näkevät näitä usein. He eivät mielellään kohtaa ikäviä asioita, joten alitajunnassa lymyävä ahdistus purkautuu painajaisissa.

Rapu (21.6.-22.7.): Rakkaan ihmisen kuolema

Läheiset ihmiset ovat ravulle niin tärkeitä, että hän on hieman jopa riippuvainen heistä. Rapujen painajaisissa usein ihmisiä kuolee, vaikka he kuinka yrittäisivätkin pitää heitä hengissä.

Leijona (23.7.-22.8.): Hampaiden putoaminen suusta

Kun leijonan mieli on maassa, se vaikuttaa suoraan hänen itsetuntoonsa. Yleensä hän on epävarma ulkonäöstään, mikä heijastuu painajaiseen, jossa hampaat tippuvat suusta.  

Neitsyt (23.8.-22.9.): Myöhästyminen

Neitsyt haluaa olla täsmällinen ja pitää kiinni sovituista asioista. Hänen painajaisiinsa tunkeutuu hetkiä, kun hän ei pysty olemaan sanojensa mittainen. Myöhästyminen tärkeästä tapaamisesta on yleinen kauhukuva neitsyen unissa. 

Vaaka (23.9.-23.10.): Hylätyksi tuleminen

Ystävät, kumppanit ja muut läheiset ihmiset ovat vaa’alle rakkaita, joten hylätyksi tuleminen on hänen pahin painajaisensa. Kyseessä saattaa olla kumppanin pettämäksi tuleminen tai ystävyyssuhteen päättyminen.

Skorpioni (24.10.-22.11.): Paha henki piinaa sinua

Skorpionin mielikuvitus on täynnä paranormaaleja tapahtumia, joten usein hänen painajaisissaan vilisee demonit ja pahat henget. Karmivin uni skorpionille on siis tulla tuntemattoman pahuuden piinaamaksi.

Jousimies (23.11.-21.12.): Loukkuun jääminen

Seikkailunhaluinen jousimies pelkää jumahtamista paikalleen, joten hänen pahimmat hetkensä yöllä sisältävät loukkuun jäämistä. Pieneen tilaan vangiksi jääminen tai stressaavassa tilanteessa oleminen ilman pakotietä ovat kaukana jousimiehen unelmista.

Kauris (22.12.-19.1.): Kokeessa epäonnistuminen

Kauriit ovat menestyksen nälkäisiä ja haluavat suoriutua täydellisesti. Koetilanne, johon hän ei ole valmistautunut ja siinä epäonnistuminen ovat hänelle pahin koettelemus ja se varmasti näkyy myös unissa.

Vesimies (20.1.-19.2.): Olet näkymätön

Vesimiehet rakastavat huomiota, joten eristyksiin muista joutuminen ja erakoituminen ovat hänen ahdistuksensa aiheita. Hänen pahin painajaisensa luultavasti myös heijastelee näitä pelkoja, joten muille ihmisille näkymättömänä oleminen on usein karmaiseva hetki hänen unissaan.

Kalat (20.2.-20.3.): Hukkuminen

Velvollisuudet ja paineet saattavat kaloista tuntua ylitsepääsemättömiltä, joten hukkuminen on hänen yleisin painajaisensa. Hän taistelee jotain itseään suurempaa vastaan, mutta ei pysty peittoamaan tätä taistelussa.

Lue myös: Mikä lemmikki sopisi sinulle? Katso, mitä horoskooppimerkkisi kertoo

Lue myös: Painajaisten näkeminen vaikuttaa sinuun enemmän kuin arvaatkaan - tila voi kroonistua

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat