Tuoksulla hoikaksi? Uusi laihdutusparfyymi lupaa pienentää vyötäröä aromien avulla

20.06.2013 17:15 - Reetta Haverinen

Uusi dieettiparfyymi auttaa ihmisiä pudottamaan painoa varsin erikoisella keinolla.

Kiloja karistavan Diet Slimming Perfumen kerrotaan vilkastuttavan aineenvaihduntaa ja poistavan ruokaan liittyviä mielihaluja. Noin 30 euroa maksava tuote sisältää muun muassa merilevän aromeja, joiden sanotaan vähentävän näläntunnetta. Yrttiaromit ja parfyymin sisältävät eteeriset öljyt lupaavat taas kiihdyttää aineenvaihduntaa. Lisäksi parfyyminen sitruunainen vivahde viimeistelee olemuksen raikkaaksi.

Vaikka tuote kuulostaa varsin erikoiselta, se ei ole kuitenkaan ainoa laatuaan. Ensimmäinen laihdutusta tukeva parfyymi tuli markkinoille viime vuonna. Ranskalainen Velds-kosmetiikkayritys toi markkinoille tuolloin Prends Moi -tuoksunsa, jonka väitetään myös auttavan ihmisiä hoikistumaan kofeiinin, spirulinan ja karnitiinin aromien avulla.

Uusi Diet Slimming Perfume kuitenkin väittää ruokahalun taltuttamisen lisäksi tukea laihdutusta myös aineenvaihdunnallisesti sekä mielialaa parantavasti.

Fitness-asiantuntija ovat tyrmänneet tämän "hulluuksia lupailevan" hajuveden täysin. Heidän mukaansa pysyviin laihdutustuloksiin pääsee ainoastaan oikeanlaisen ravinnon ja liikunnan avulla. Vaikka ruokahalu hetkellisesti vähenisi tuoksun ansiosta, ei kroppaa voi loputtomiin asti huijata.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat