Asenne, itsevarmuus, ryhti - 9 asiaa, jotka auttavat hyvän ensivaikutelman tekemisessä

16.07.2014 15:00 - Reija Saarinen

On totta, että ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Siksi siihen kannattaakin panostaa parhaansa mukaan.

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Tämän vuoksi siihen kannattaa panostaa. Alla muutama asia, jotka saattavat edesauttaa siinä, että jäät positiivisesti mieleen.

1. Ole itsevarma

Itsevarmuus ja se, miten kantaa oman kehonsa, on suunnattoman tärkeää ensi tapaamisella. Se, että uskaltaa puhua ja esiintyä itsevarmasti on paras tapa jäädä mieleen.

2. Muista ryhti

Hyvä ryhti auttaa aina hyvän ensivaikutelman tekemisessä. Sen sijaan lytyssä oleva asentoa ei tee oikeutta kenellekään, joten vältä sitä.

3. Muista kädet

Älä pureskele kynsiä tai leiki käsilläsi. Tämä nimittäin antaa sinusta heti hyvin epävarman kuvan.

4. Hymyile

Hymyilevät kasvot ovat ehkä tehokkain tapa hyvän ensivaikutelman tekemiseen. Hymy saa ihmiset tuntemaan olonsa mukavaksi seurassasi.

5. Muista katsekontakti

Muista katsekontakti aina myös ensitapaamisella. Se antaa itsevarman ja rehellisen kuvan.

6. Pukeudu hyvin

Muista pukeutua aina tilanteen mukaan. Pyri välttämään liiallista tälläytymistä sekä liian rentoa asua, sillä ne helposti antavat sinusta täysin väärän kuvan.

7. Muista asenne

Asenteella on suuri rooli ensivaikutelman tekemisessä. Tyly käytös ei ole suotavaa, joten vältä sitä. Ole rohkea ja itsevarma, mutta älä missään nimessä ylimielinen.

8. Ole oma itsesi

Muista aina olla täysin oma itsesi. Jos koitat ensi tapaamisella olla jotain muuta kuin olet, kostautuu se sinulle jossain vaiheessa.

9. Älä mene henkilökohtaisuuksiin

Ensimmäisellä tapaamisella ei kannata kysellä kovinkaan henkilökohtaisia asioita. Ne saavat nimittäin keskustelun helposti epämiellyttäväksi.

Jos haluat tietää, miten voit tehdä hyvän ensivaikutelman treffeilla, kannttaa sinun lukea neljä vinkkiä täältä.

Lähde: Boldsky

Kilpailut

Uusimmat