8 ärsyttävää Facebook-kaveria, jotka jokaiselta naiselta löytyy

17.08.2014 11:15 - Karoliina Kotala

Facebook on nykyisin isossa osassa monen elämää. Vuosien varrella Facebook-ystävien joukko onkin tullut monelle enemmän kuin tutuksi.

Huffington Post -sivusto listasi joukon tyypillisiä ja ärsyttävimpiä Facebook-ystäviä, jotka ovat tuttuja lähes jokaiselle naiselle.

1. Neiti Täydellinen

Kyseinen ystävä julkaisee tasaisin väliajoin itsestään vain täydellisiä kuvia, virheettömässä meikissä ja ammattimaisesti poseeraten. Hän tietää aina trendikkäimmät luomureseptit ja paastovinkit.


2. Sporttimimmi

On aina uuden lajin kimpussa tai salilla ja julkaisee kuvia rautaisista vatsalihaksistaan. Sporttimimmin elämään ei tunnu juuri mahtuvan muuta kuin urheilun harrastamista ja siitä puhumista.


3. Rakastuja

Rakastuja on ollut lähes aina sinkku, mutta löytää silti tosirakkauden tasaisin väliajoin eikä häpeile kuuluttaa sitä Facebookissa.


4. Jumalan karitsa

Kyseinen henkilö osaa olla kiitollinen kaikesta ja saa muut tuntemaan itsensä huonommiksi. Jumalan karitsa myös julistaa uskoaan usein ja näkyvästi muille.


5. Raapustaja

Raapustajalla on surkea kielioppi ja kaiken lisäksi hän kirjoittaa omalla murteellaan kaiken mitä sylki suuhun tuo, olipa kuinka tyhjänpäiväistä tahansa.


6. Ylpeä lemmikinomistaja

Hän julkaisee vain kuvia rakkaasta koirasta tai kissastaan ja kertoo lemmikin viimeisimmät hassuttelut.


7. Valittaja

Valittajan tapana on vuodattaa sydäntään jatkuvasti, valittamalla täysin turhista asioista. Usein Valittajan aiheena on muun muassa politiikka.


8. Äiti-ihminen

Äiti-ihminen julkaisee jatkuvasti kuvia lapsistaan ja heidän hassuista sanomisistaan. Toisin sanoen Äiti-ihmisen profiili koostuu vain jälkikasvusta.

Lähde: The Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat