75-vuotias näyttelijätär on käyttänyt omaisuuden plastiikkakirurgiaan - näyttääkö ikäiseltään?

18.09.2014 13:53 - Rea Tallgren

Moni nainen ravaa nykyään plastiikkakirurgin pakeilla tämän tästä. Tavoitteena usealla on ikuisen nuoruuden saavuttaminen ainakin ulkonäössä - mutta onko se edes mahdollista? Yksi mielipiteet jakava esimerkki on brittiläinen eläkeläinen ja entinen näyttelijätär Katy Bedford.

Eläkkeelle jäänyt näyttelijätär Katy Bedford on halunnut varmistaa, ettei häntä tunnista ikäisekseen. Yhteensä hänelle on tehty yli 18 isompaa tai pienempää operaatiota nuorekkaan ulkonäön säilyttämiseksi.

75-vuotias nainen sanoo nyt brittilehti Daily Mailille, että parantelut ovat saaneet aikaan sen, ettei häntä uskota vanhaksi. Niinpä hänelle ei esimerkiksi tarjota linja-autossa istuinpaikkaa, vaikka fysiikan puolesta hän sellaista saattaisi jo tarvita.

Silti Bedford ei aio lopettaa operoimista ja ulkonäkönsä "parantelua".

- Pahinta, mitä minulle voisi tulla, olisi kalkkunanheltta leuan alle. Sen hoitaisin kuntoon heti, ne ovat ällöttäviä, nainen sanoo suoraan Metro-julkaisulle.

Rahaa entisellä näyttelijällä ja yhden lapsen äidillä on operaatioihin mennyt yli 50 000 euroa. Hänelle on esimerkiksi tehty useita rasvaimuja ja rintojen kohotuksia. Lisäksi hänen silmäluomensa on operoitu ja hänen kasvoihinsa on laitettu runsaasti täyteaineita.

Kauneus on kuitenkin katsojan silmässä ja siksi onkin kyseenlaista näyttääkö hän ikäistään nuoremmalta vai vaan leikkauksissa käyneeltä ja ikäiseltään. Katso hänen kuvansa tästä. Mitä mieltä sinä olet?

Lähteet: Metro ja Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat