Perjantairesepti Risellalta: Meksikolainen riisitortilla - katso video!

11.10.2013 11:15 - Heli Thoren

Meksikolainen riisitortilla on helppo ja nopea valmistaa kovassakin nälässä. Riisi tuo voimakkaiden makujen rinnalle mukavaa pehmeyttä.

Meksikolainen riisitortilla

5-6 hengelle


6 tortillalettua

2:lle Risella täysjyväriisiä

400 g kananfilettä paistettuna

2 dl kidneypapuja

3 rkl öljyä

2 tl valkosipuliraastetta

2 tl kuminaa

1 tl paprikamaustetta

2 rkl tacomaustetta

Limen mehu

1 punasipuli silputtuna

1 punainen paprika

1 vihreä paprika

1 dl maissia

200 g cheddarjuustoa raastettuna


1. Paista kanafileet pannulla kypsiksi. Laita riisit kiehumaan ja keitä pakkauksen ohjeiden mukaan.

2. Laita paistinpannulle öljy ja valkosipuli. Anna paistua hetki. Lisää pannulle kanat (lämpiämään), pavut ja riisi. Paista hetki, jotta kaikki ainekset lämpiävät.

3. Lisää vielä mausteet, limen mehu, punasipulisilppu ja pieniksi kuutioidut paprikat. Anna seoksen hautua hetken niin, että maut sekoittuvat. Raasta cheddar.

4. Kokoa tortillat ja lisää runsaasti cheddarraastetta päälle. Nauti.

Katso video ruuan valmistuksesta:

Lisää ihania reseptejä: Risella.fi



Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.

Kilpailut

Uusimmat