Kahvihetken ihanuus: Banaani-kuivakakku
Banaani-kuivakakku
200 g voita
2 dl sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniliasokeria
3 dl muussattua banaania
1. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen vatkaten.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään, ja lisää ne taikinaan.
3. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa noin 50-60 minuuttia.
Vinkki!
Kakku maistuu vieläkin paremmalta seuraavana päivänä. Säilytä kakkua jääkaapissa.
Kilpailut
Uusimmat
Foreca: Vapun jälkeen säässä tapahtuu täyskäännös
5 vaivatonta vinkkiä muovittomampaan vappuun
"Vahva ja tunteikas päätös" - Ida Paul ja Kalle Lindroth lähtevät jäähyväiskiertueelle
Suomalaispaahtimon tekoälykahvi nousi maailmanlaajuiseksi ilmiöksi - ensimmäinen laatuaan
Paikat, jotka kannattaa lisätä kevätsiivouslistallesi - moni voi unohtaa siivota kokonaan
Näytä lisää