Onko vaatekaapissasi kaaos? 6 ohjetta, joilla tilanne muuttuu

14.01.2014 16:45 - Reija Saarinen

Vaatekaapin järjestyksessä pitäminen saattaa olla joskus haastavaa, onnekis tilanteen voi korjata muutamalla helpolla niksillä.

Organisoi vaatekaappisi uuteen järjestykseen seuraavien vinkkien avulla.

1. Henkarit

Pidä huoli, että sinulla on oikeanlaiset henkarit vaatteillesi. Pehmustetut henkarit auttavat silkkiä ja muita liukkaita materiaaleja pysymään paikoillaan, niin etteivät ne tipahtele turhaan komeron lattialle. Sen sijaan puiset henkarit ovat oivallisia takeille ja jakuille. Muoviset ja kevyet henkarit sopivat housuille ja hameille.

2. Naulakot

Voit ruuvata erilaisia naulakkoja esimerkiksi oviin. Näin saat hyvää tilaa vaikkapa koruille ja vöille.

3. Muoviset laatikot

Sukille sekä alusvaatteille kannattaa hankkia erilaisia muovisia säilytyslaatikoita. Näin ne pysyvät järjestyksessä ja ovat aina oikeassa paikassa.

4. Kenkähylly

Roikkuva kenkähylly on loistava vaihtoehto pieneen tilaan. Sen voi ripustaa roikkumaan vaatetankoon ja siihen voi säilöä kenkien lisäksi myös muuta tavaraa.

5. Jaa osiin

Jaa vaatteesi erilaisiin kategorioihin. Housut yhteen paikkaan, juhlavaatteet yhteen ja neuleet toiseen. Näin sinun on helppo etsiä itsellesi tilaisuuteen sopiva asu ilman yletöntä penkomista.

6. Heitä turhat pois

Tarkista kaikki kaapistasi löytyvät vaatteet ja käy ne huolellisesti läpi. Heitä epäröimättä pois kaikki sellaiset vaatekappaleet, joita et ole käyttänyt moneen kuukauteen. Näin saat turhat vaatteet pois tilaa viemästä, ja voit tehdä jonkun iloiseksi viemällä ne kierrätykseen.

Lähde: tbf

Kilpailut

Uusimmat