Perjantairesepti: Kukkakaalisosekeitto pekonirouheella
Kukkakaalisosekeitto pekonirouheella
1 keskikokoinen kukkakaali (noin 500 g)
1 sipuli
7 dl kasvislientä
2 dl kuohukermaa
ripaus muskottia
suolaa ja pippuria maun mukaan
200 g pekonia
oliiviöljyä sipulin paistamiseen
1. Pilko sipuli ja kuullottele sitä oliiviöljyssä kattilan pohjalla hetki. Pilko kukkakaali ja laita se ja kasvisliemi kattilaan kiehumaan. Keittele kunnes kaali pehmenee.
2. Pilko pekoni pieneksi hakkeeksi ja ruskista se. Laita sivuun odottamaan.
3. Soseuta keitto. Lisää kermaa maun mukaan - lisää kaikki, jos pidät juoksevammasta keitosta. Lisää suola ja pippuri. Nauti pekonirouheen kera.
Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Suomi kiinnostaa turisteja tänä kesänä edellisvuotta enemmän
Met-gaalassa tuoksui kukkaset, puhui raha sekä näyttäytyi kauneusihanne, joka saisi jo väistyä
Aikuiset-sarjan käsikirjoittajalta tulee elokuva - katso ensimmäinen maistiainen
Sähkön hinta kipuaa jälleen huomenna taivaisiin - erityisesti muutamana tuntina hinta pomppaa
Sykähdyttävää dramatiikkaa - Met-gaalan katseita kääntävimmät meikkilookit
Näytä lisää