Lääkärit varoittelevat uudesta "paholaisen huulet" -kauneustrendistä - voi aiheuttaa kuolion

09.12.2019 22:15 - Milena Raappana

Uudessa trendissä huulien muotoa muokataan täyteaineiden ja meikin avulla.

Tavanomaisten kauneustrendien ja plastiikkakirurgisten toimenpiteiden rinnalle tulee välillä poikkeuksellisia tapoja muokata ulkonäköään. Nyt sosiaalisessa mediassa on noussut esiin pelottavaksikin kuvailtu trendi, joka kantaa nimeä "paholaisen huulet" tai "mustekalahuulet". 

Trendissä huulten muotoa muokataan aaltomaiseksi täyteaineiden ja meikin avulla. Täyteainetta ruiskutetaan huulten ulkoreunoihin, mikä saa aikaan epätavallisen kaarevan muodon. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lääkärit kuitenkin varoittelevat trendin haittavaikutuksista. Kosmeettinen hammaslääkäri ja kasvojen estetiikkan perehtynyt lääkäri Krystyna selittää The Sun -julkaisun haastattelussa, ettei huulten anatomista muotoa voi tällä tavalla muokata. 

- Voit parantaa huulten reunoja terävöityksellä ja korostuksella, mutta "paholaisen huulet" ovat luonnottomat, Krystyna selittää. 

Hän kertoo, että täyteaine voi väärällä tavalla piikitettynä päätyä verisuoniin, aiheuttaa tukkeuman ja lopulta kuolion. 

Vaikka erikoisen mallisista huulista povataan uutta nousevaa kauneustrendiä, eivät kaikki somekäyttäjät ole olleet vakuuttuneita. Kommenteissa suurin osa kertoo, ettei koskaan itse tekisi trendin mukaisia muokkauksia.

"Avaruusolion suu."

"Hirvittävä."

"Naurettava."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Vaihtoehto kauneusleikkauksille: Naiset muokkaavat itseään tekonenien avulla - katso video

Lue myös: Instagramista poistuu osa käytössä olevista filttereistä - taustalla surullinen syy

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat