Tummat sävyt huulipunissa rohduttavat vähiten: 5 vinkkiä pehmeään suukkosuuhun

21.11.2014 22:45 - Senni Loikala

Talvella huulista saattaa muuttua kuivat ja lohkeilevat, mikä on mahdollista välttää hoitomalla suutansa hyvien vinkkien avulla.

Kuivat ja lohkeilevat huulet ovat monelle tuttu riesa etenkin kylmänä talvena. Jotta suusi pysyy pehmoisena, kannattaa noudattaa seuraavia vinkkejä.

Juo tarpeeksi. Kuivat huulet johtuvat vähäisestä nesteytyksestä. Pidä siitä huoli juomalla ainakin kahdeksan lasia vettä päivässä.

Käytä huivia. Kun menet ulos ilmojen ollessa kylmiä, kannattaa kaulaan kietaista huivi. Kun peität sillä myös huulesi, eivät ne pääse kuivumaan yhtä helposti kuin huivitta.

Älä nuole huulia. Suukkosuutaan tulee huomaamattaan nuolaisseeksi usein. Tapa kannattaa kuitenkin jättää, sillä se rohduttaa huulia.

Rasvaa yöksi. Ennen kuin hyppäät tutimaan vällyjen väliin, kannattaa pistää paksu kerros huulirasvaa. Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös yövoidetta.

Suosi tummia sävyjä huulipunissa. Väitetään, että tummasävyiset huulipunat kuivattaisivat huulia vähemmän. Voi siis olla viisasta hyödyntää vinkkiä etenkin talvella.

Seuraava artikkeli: Romantiikka rakastaville: Opettele ranskalaisen suudelman jumalattareksi

Lähde: The Times of India

Kilpailut

Uusimmat