Kuva: Emmi Moilanen

Suomalaisten hulluimmat Tinder-muistot saavat leuan loksahtamaan: 'Hän varasti autoni'

21.09.2020 19:15 - Emmi Moilanen

Rosanna Kuljun GRL GANG -podcastin uuden jakson vieraana on mediapersoona Niko Saarinen.

Rosanna Kulju pui GRL GANG -podcastinsa tuoreessa jaksossa kuulijoidensa lähettämiä Tinder-mokia. Rosannan vieraana jaksossa on mediapersoona Niko Saarinen, joka raottaa kertomusten lomassa myös omia deittailukokemuksiaan.

Jakson aikana kuullaan aitoja tarinoita auton varastamisesta aina olohuonebäkkäreihin. Myös erään kuulijan tarina deitistä, joka olikin mennyt yllättäen naimisiin, saa kaksikon kauhistumaan.

”Tapasin muutama vuosi sitten jätkää, joka lähti ulkomaille veljensä häihin. Vahingossa taisi unohtua kertoa, että menee myös itse naimisiin samalla reissulla. Mikäs siinä, jätkä tuli takaisin Suomeen, eikä puhunut sanallakaan tapahtuneesta. Seuraavana päivänä sain ystävältäni viestiä, että tämä jätkä on julkaissut hääkuvansa Facebookissa ”naimisissa”-parisuhdestatuksen kera. Eipä siinä, jätkä oli tuolloin töissä, kun asiasta kuulin ja vähin äänin lähdin pois hänen kämpiltään, enkä ole sen jälkeen ottanut mitään yhteyttä. Hän toki olisi halunnut jatkaa, hänen mielestään ei haitannut, että hän oli naimisissa, koska ei kuulemma tykkää niin hirveästi kyseisestä naisesta, eikä se merkkaa hänelle mitään. Minulle merkkaa koska en sekaannu varattuihin. Tästä on enää vaikea laittaa paremmaksi, olin ajatellut, että tällaista tapahtuu vain elokuvissa mutta näköjään ei.”

- Minulle avioliitto on pyhä asia, ethän sinä mene naimisiin, jos et tykkää, Niko kauhistelee viestin kuultuaan.

”Sovin kahvitreffit erään miehen kanssa Tinderissä seuraavalle päivälle. Saavuin kahvilaan ja niin saapui mieskin, hän vain oli unohtanut kertoa, että oli käynyt juhlimassa edellisenä iltana eikä ollut kerennyt käydä kotona freesautumassa. No, mies tuli vanhalta viinalta haisten, fritsut kaulassa, jotka yritti kovasti peittää ja edelliseltä illalta kovasti krapulaisena paikalle. Ne olivat sitten aika pikaiset kahvittelut, eikä nähty enää sen jälkeen.”

- Auts, nämä olisi ehkä pitänyt perua, Niko toteaa.

- Mutta pakko antaa propsit, että on mennyt paikalle. Minä en olisi ikinä mennyt, Rosanna jatkaa.

”Minulla riittää jos jonkinlaisia tarinoita, kiusallisista hiljaisuuksista auton varastamiseen. Olin tavannut Tinderissä tämän tyypin ja nähnyt sitä kolme kertaa, kunnes hän yhtenä iltana oli lähtenyt kämpiltäni ja varastanut autoni. Seuraavana aamuna piti töihin lähteä ja ihan paniikissa mietin, että missäs minun autoni on. Mies ei kuitenkaan kertonut totuutta, että oliko hän sen vienyt, vaan oli myös ihmeissään ja myös suuttui lopulta kun kehtasin häntä syyttää asiasta. Lopulta viikon päästä se löytyi ja hän oli kavereilleen, kenen luota auto löytyi, kertonut, että olin antanut luvan käyttää autoani. Mies osoittautui siis ammattirikolliseksi siinä vaiheessa ja poliisitkin lopulta uskoivat minua. Poliisit katsoivat minua kuin hölmöä, kun menin asemalle tekemään rikosilmoitusta, että tämä olisi vain joku pariskuntien pieni riita. Enhän edes tuntenut koko tyyppiä.”

- Mun omat Tinder-treffit ei tunnu enää miltään, minun on ihan pakko ladata Tinder nyt takaisin, koska nämä ovat niin hauskoja. Haluan kokea yhden tällaisen, Saarinen nauraa.

- Ihan siis uskomattomia, Rosanna komppaa.

Mikä tarinoista valikoitui Rosannan suosikiksi? Entä mihin tarinaan Niko kokee samaistuvansa? Kuuntele GRL GANG -podcastin uusin jakso kokonaisuudessaan alta.

Lue myös: Rosanna Kulju paljastaa, miten muokkaa somekuviaan

Lue myös: Rosanna Kulju sai loukkaavan kommentin, muistuttaa nyt tärkeästä asiasta: 'Some vs. todellisuus'

Lue myös: ”Mikä on motivaatioprosenttisi harrastaa seksiä?” Suomalaisten karmeat Tinder-kokemukset mykistävät

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat