Kuva: Shutterstock

Ihmiset kertovat: Kompromissi, johon en olisi uskonut taipuvani parisuhteessa

01.08.2018 22:45 - Emmi Moilanen

Erityisesti erilaiset vuorokausirytmit tuntuvat aiheuttavan päänvaivaa pariskunnille.

Parisuhteessa rakastavaiset mukautuvat toistensa elämänrytmiin ja arkeen. Saman katon alla eläessä kumppanukset luovat usein myös omia perinteitä ja tapoja, joita tuntuu luontevalta toteuttaa yhdessä. Aina kaikki ei kuitenkaan suju kuin rasvattu, jolloin kompromissit tulevat enemmän kuin tarpeeseen.

Elite Daily koosti yhteen ihmisten kertomuksia siitä, millaista kompromissia he eivät koskaan olisi uskoneet tekevänsä parisuhteessa mutta aika näytti heille kuitenkin toisin. Suomensimme parhaat kertomukset alle.

Muuttaminen toiselle paikkakunnalle

“Luovuin lähes kaikesta omaisuudestani ja muutin Honolulusta Kaliforniaan vain kahden matkalaukun ja 800 dollarin kanssa. Minulla ei myöskään ollut töitä tiedossa. Jälkikäteen mietittynä se oli todella kauhistuttavaa, vaikea uskoa, että tein sen.”

“Luovuin tutkintoni viimeistelystä yliopistossa, jossa aloitin, sillä kumppanini sai työtarjouksen toiselta puolelta maata, joten lähdimme sinne.”

Kompromissit unirytmissä

“Uni. Meillä on hyvin erilaiset työaikataulut, ja silti haluan hengailla hänen kanssaan, vaikka minun täytyy pysyä hereillä aamu kahteen muutaman kerran viikossa.!

”Ei aikaista nukkumaanmenoa. Voisin nukahtaa ennen yhdeksää mutta mies voi valvoa yli puolen yön. Rakastan olla hänen kanssaan, joten väsymys aina silloin tällöin on kaiken sen arvoista.”

Mielipiteiden pitäminen omana tietona

“Naisen perhe on todella uskonnollinen, tai oikeastaan hänen äitinsä puolelta. Täytyy todella taistella, että saan pidettyä suuni tukossa enkä suututa ketään, mutta teen sen koska rakastan häntä.”

Harrastuksen lopettaminen

“Lopetin urheiluharrastuksen, jota rakastin. Nainen nimittäin vihasi ajatusta siitä, että loukkaantuisin. Harrastukseen liittyi loukkaantumisriski.”

Lue myös: Ethän tee liikaa kompromisseja parisuhteessasi? Hälytysmerkit, joita ei kannatta jättää huomiotta

Lue myös: Etkö olekaan seksuaalisesti yhteensopiva kumppanisi kanssa? 3 surullista merkkiä

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat