Voiko parisuhteesi hyvin? 8 paljastavaa merkkiä

01.04.2014 21:45 - Reija Saarinen

Parisuhteita on monenlaisia, mutta silti muutamat asiat tekevät suhteesta kuin suhteesta hyvän.

Parisuhteita on monenlaisia. On selvää, että kaikki toimintatavat eivät sovi kaikille. On kuitenkin syytä muistaa, että tiettyjen asioiden ollessa kunnossa, myös suhde on hyvällä pohjalla. Alla muutama asia, jotka tekevät parisuhteesta hyvän.

1. Tiedät, mitä kumppanisi tarvitsee tunteakseen olonsa rakastetuksi. Teet myös kaikkesi hänen hyvinvointinsa eteen, vaikka kumppanisi tarpeet eroavaisivat omistasi.

2. Riitelette, mutta teette sen asiallisesti, ettekä aina kaivele esiin vanhoja asioita. Ette myöskään mollaa toisianne, vaan yritätte päästä yhteisymmärrykseen kinastelun keskellä.

3. Keskinäinen fyysinenvetovoimanne piristää sinua suuresti. Jos kumppanisi saa sinut tuntemaan itsesi viehättäväksi, nostaa hän samalla myös itsevarmuuttasi, joka on petihommissa kaiken a ja o.

4. Olette tarpeeksi erilaisia, jotta teillä on paljon keskusteltavaa. Tämän lisäksi olette kuitenkin jonkin verran samanlaisia.

5. Perheenne ja ystävänne ovat antaneet suhteellenne hyväksynnän. On tärkeää, että oma kumppani tulee toimeen rakkaiden ihmisten kanssa. Näin turvaverkkonne on laajempi ja kaikki voivat hyvin.

6. Tunnet olosi hyväksi silloinkin, kun kokeilette sängyssä jotain uutta. Tämä on erittäin tärkeää, sillä seksi on suuren suuri osa parisuhdetta. Jos voitte kokeilla turvallisesti kokeilla kaikkea uutta, on suhteenne hyvällä pohjalla.

7. Aloitat lauseet yleensä sanoille me minun sijaan. Se, että ajattelette koko ajan toisianne kertoo suhteenne vahvuudesta. On tärkeää, että pariskunnilla on samat arvot, toiveet ja haaveet, joita kohti he yhdessä taivaltavat.

8. Jos kaipaat rakastasi silloin, kun hän ei ole lähelläsi, on suhteenne hyvällä tolalla. On tärkeää viettää aikaa erillään, jotta oppii kaipaamaan. Tärkeää on oppia myös huomaamaan se, miten tärkeä toinen onkaan.

Aiemmin olemme uutisoineet lauseista, joita kukaan pitkässä suhteessa oleva ei halua kuulla. Nuo lauseet voit katso täältä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat