Vältä yleiset mokat: 8 asiaa, jotka tappavat naisen halut seksin aikana

04.07.2014 21:15 -

Men's Health -lehti listasi ärsyttäviä asioita, joihin miehet toisinaan syyllistyvät makuuhuoneessa.

Kaikilla on omat henkilökohtaiset seksirutiininsa, mutta on tiettyjä rasittavia asioita, joihin ainoastaan miehet syyllistyvät sängyssä. Men's Health -lehti listasi näistä muutamia.

1. Miehellä on sukat jaloissaan

"Vaikutat naisen silmään pikkulapselta, jos pidät sukat seksin aika jalassasi. Se ei vain ole seksikästä", parisuhdeterapeutti MonicaLieser sanoo.

2. Mies antaa naisen tehdä kaiken työn päällä

Parisuhdevalmentaja DeAnna Lorraine kertoo, että jos mies makaa elottomana naisen alla, hän saattaa hämmentyä ja tulkita asia niin, ettei mies nauti menosta.

3. Mies käyttää arkisia hellittelynimiä

Jos mies heittää "hanipöö"-hellittelynimen tai muun vastaavanlaisen seksin aikana, niin todennäköisesti tunnelma latistuu. Lieserin mukaan naisen etunimen toistaminen saa naisen nauttimaan seksistä enemmän.

4. Mies naulitsee katseensa vaginaan

Kyllä, on se naisen emätin sitten kerrassaan maaginen. Kun mies ilahduttaa naista oraalisesti, on turha jäädä tähystelmään naisen vaginaa, kuin mikäkin sunnuntaigynekologi. Lorraine sanoo tämän olevan monista naisista jopa karmivaa.

5. Mies komentelee liikaa

Monista naisista on kiihottavaa, jos mies ottaa ohjat makuuhuoneessa, mutta toisen halujen huomioitta jättäminen on eri asia. Jos mies keskittyy vain omiin nautintoihinsa, eikä välitä naisten mielipiteistä, ei seksi ole silloin molemmille osapuolille miellyttävää.

6. Mies unohtaa esileikin

Moni mies on kenties siinä uskossa, että sormileikit ovat tie naisen sydämeen. Jos nainen ei ole kiihottunut, niin se saattaa olla vain askel taaksepäin. Esileikki kunniaan, Lorraine neuvoo.

7. Mies hyväilee klitorista liian rajusti

Naisen klitoris on paljon uskottua herkempi ja liian raju hyväily saattaa johtaa siihen, että nainen ohjaa miehen sormet muualle. Etene hitaasti, Lorraine kannustaa.

8. Mies vetää maratonsession

Kukaan nainen tuskin haluaa minuuttimiestä, mutta jos mies on painanut kaksi tuntia ja odottaa yläfemmoja, niin ne jäävät todennäköisesti saamatta. Tutkimusten mukaan suurimman osan naisista mielestä kymmenen minuuttia on ideaaliaika seksille. Kun mies kestää liian pitkään, nainen yleensä lopettaa äänehtimisen ja vain odottaa kärsivällisesti hänen tulevan.

 Aiemmin kerroimme syistä, miksi treffikumppanille kannattaa antaa toinen mahdollisuus, vaikka kemia olisi puuttunut. Lue juttu tästä.

Lähde: Men's Health

Kilpailut

Uusimmat