5 myyttiä nettideittailusta, jotka eivät pidä paikkansa

13.11.2014 08:42 - Heli Thoren

Rakkaus voi löytyä mistä tahansa. Unohda Tinderissä ja muualla netissä deittaillessasi liian täydelliset profiilit, äläkä anna epätoivolle valtaa. 

1. Profiilin ei tarvitse kertoa kaikkea

Sinun ei tarvitse kertoa itsestäsi kaikkea, jätä mieluummin asioita mysteeriksi. Näin vastapuolelle tulee tarve kysyä sinulta lisää sinusta sen sijaan, että kertoisit itsestäsi jo profiilissa kaiken. Kuva on nettideittiprofiilissa se tärkein tekijä. Panosta siihen.

2. Täydellisyys ei toimi

Moni hioo omaa profiiliaan täydelliseksi - aina kuvia myöten. Se paistaa kuitenkin helposti läpi ja antaa sinusta pinnallisen kuvan. Loppujen lopuksi aitous on viehättävintä ja tärkeintä, ei se kuva, jonka pyrit itsestäsi luomaan. Luota omaan viehätysvoimaasi ja aitouteen.

3. Profiilin perusteella ei voi tehdä päätöstä

Kuva ja profiiliin kirjoitettu teksti eivät kerro ihmisestä kuin pienen osan. Jos vastapuolella on Tinderissä kuusi ihanaa kuvaa, se ei tarkoita, että teillä synkkaa muuten millään tavalla. Vasta juttelemalla ja tapaamalla voit päättää, onko toisessa sinulle sitä jotakin.

4. Älä panosta vain yhteen

Jos kiinnityt vain yhteen ihmiseen, saatat pettyä, jos hän ei vastaakaan tunteisiisi tai ei olekaan sellainen kuin kuvittelet. Siinä vaiheessa, kun vasta etsit potentiaalista kumppania netistä, sinun kannattaa rohkeasti jutella monen kanssa. Näin löydät todennäköisemmin itsellesi hyvän kumppanin kuin niin, että panostat heti alussa vain yhteen.

5. Älä hätiköi

Vaikka olisit etsinyt unelmien rakkautta jo pidempään, älä hätiköi nettideittaillessakaan. Anna asioiden kehittyä omalla painollaan, viesti viestiltä tai muutamien treffien jälkeen. Epätoivon haistaa selvästi myös netissä, joten luota ennemmin kuin sorrut panikoimaan. Se oikea löytyy varmasti, kun uskallat luottaa itseesi ja siihen, että rakkaus roihahtaa juuri sen kanssa kuin on tarkoitus.


Eikö deitti-ilmoitukseesi tule vastausta? 5 varmaa tapaa vauhdittaa asiaa täällä


Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat