Kuva: AOP

Facebook ottaa Dislike-napin testikäyttöön - näkyykö jo sinulla?

06.03.2017 19:00 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Odotettu ja kysytty ominaisuus näkyy jo pienelle osalle Facebook-käyttäjiä. Uusi nappi löytyy Messenger-sovelluksesta.

Mediajätti Facebook on vihdoin laittanut uuden Dislike-tykkäysnapin kokeiluun suuren kysynnän vuoksi. Nappi on testikäytössä rajoitetulla määrällä ihmisiä Messenger-sovelluksessa, mikä mahdollistaa nyt yksittäisiin viesteihin reagoinnin.

Facebook haluaa nimittäin tulevaisuudessa käyttäjiensä reagoivan yksityisviesteihin samantyyppisesti kuin Facebook-julkaisuihinkin; erilaisilla hymiöillä. Facebook julkaisi noin vuosi sitten Facebookissa reaktionapit, jotka ovat olleet suuressa suosiossa.

Aiemmin Facebook vältteli Dislike-napin julkaisua sen vuoksi, että sitä voitaisiin käyttää yhtenä nettikiusaamisen muotona. Nyt he ovat kuitenkin tulleet siihen lopputulokseen, että kyseessä on ennemminkin "Ei"-nappi. Uusi reaktionappi onkin otettu nyt testikäyttöön jotta nähtäisiin, onko nappi hyödyllinen esimerkiksi ryhmäkeskusteluissa.

- Etsimme jatkuvasti uusia tapoja, joilla voimme tehdä Messengeristä hauskemman. Tämä on pieni testi, jolla mahdollistamme sen, että henkilöt voivat ilmaista tunteitaan viestejä kohtaan emojien välityksellä, Facebookin edustaja on kertonut.

Lähde: Independent

Lue myös: Minkä uutisen jaoit viimeksi Facebookissa? Katso, mitä se kertoo sinusta

Lue myös: Eikö kännykkäsi akku kestä iltaan asti? Syynä voi olla Facebook!

Lue myös: Haluatko kadota internetistä? 8 keinoa, joilla naamioita digitaaliset jälkesi

Lue myös: Äiti tukki rasistipoikansa suun eeppisellä Facebook-viestillä: "En aikonut kertoa tätä sinulle..."

Kilpailut

Uusimmat