Kuva: Fotolia

Kaipaatko muutosta elämääsi? 5 konkreettista asiaa, jotka vievät vain 10 minuuttia aikaa

02.08.2017 13:45 - Bauer Media / Henna Koste

Ajanpuute ei käy tekosyyksi.

Kesäloma alkaa olla lopuillaan ja rutiinit jatkuvat taas. Hetkisen arjen keskellä voi olla vaikea pysähtyä miettimään, että mitä elämältä todella haluaa.  Jos töihin herääminen ahdistaa tai viikonloput kuluvat ylhäisessä yksinäisyydessä, on aika tehdä asioille jotain. 

Popsugar listasi viisi asiaa, jotka voivat muuttaa elämäsi. Ajanpuute ei käy tekosyyksi, koska nämä vievät vain 10 minuuttia.

Hae uutta työtä

Hauskan viikonlopun jälkeen töihin voi olla haikeaa mennä, mutta jos töihin raahautumisesta tulee ylivoimaisen vaikeaa, on asialle tehtävä jotain. On hyvä pohtia, oletko oikealla alalla tai onko työ vielä motivoivaa. Ota selvää vapaana olevista työpaikoista. Monilla rekrytointisivuilla voit asentaa myös paikkavahdin, joka ilmoittaa sinulle heti sopivista työpaikoista.

Esittele itsesi

Seuraavan kerran, kun pohdit kehtaisitko aloittaa jutustelua tuntemattoman kanssa, älä epäröi. Juttutuokio voi tehdä vaikka bussimatkasta joutuisamman, mutta parhaassa tapauksessa saatat jutella tulevan ystäväsi tai esimiehesi kanssa.

Aloita blogi

Sinun ei tarvitse olla ammattilainen kertoaksesi intohimostasi. Olipa aiheena meikkaaminen, käsityöt tai sarjakuvat, löytyy jostain aina muitakin, joita aihe kiinnostaa.

Minimoi negatiivisuus

Kun sosiaalisen median virrassa tulee jatkuvasti vastaan negatiivisia päivityksiä, latistavat ne väistämättäkin tunnelmaa. Lakkaa seuraamasta vihanlietsojia. Facebook eikä Instagram lähetä siitä edes ilmoitusta tuttavallesi.

Ajattele vaatekaappisi uusiksi

Muodikkaita ihmisiä yhdistää usein se, että he eivät pelkää ottaa riskejä. Katso vaatekaappiasi uusin silmin. Yhdistele ennakkoluulottomasti erikoisempiakin vaatteita keskenään. Saatat löytää uuden suosikkityylisi. 

Lähde: Popsugar

Lue myös: Tuntuuko olosi tyhjältä? 9 yksinkertaista tekoa, joiden avulla löydät uutta sisältöä elämääsi

Kilpailut

Uusimmat