Muunna smoothie kauneusjuomaksi - katso vinkit

24.07.2013 13:15 - Reija Saarinen

Smoothie on terveellinen ja maukas välipala, jonka sisältämät ruoka-aineet saattavat tehdä ihmeitä myös ulkoisesti. 

Erilaiset ruoka-aineet vaikuttavat kehon hyvinvointiin suuresti. Haluatpa sitten hehkuvan ihon tai kestävät kynnet, voit saada ne smoothien avustuksella. Katso alta mitä omaan smoothieen kannattaa sujauttaa. 

1. Hehkuva iho

Jos haluat pitää huolta ihostasi, kannattaa kokeilla smoothien joukkoon jotain seuraavista. Ananas tekee hyvää kuivalle iholle. Pellavansiemenet sen sijaan sisältävät runsaasti öljyjä ja rasvoja, jotka auttavat pitämään kuivan ihon nuorekkaana. Kookosjogurtti sisältää probiootteja, jotka ylläpitävät pH-tasapainoa akneen taipuvaisella iholla. Banaani ja selleri sen sijaan vähentävät silmäpusseja ja turvotusta.

2. Hoikka siluetti

Omena on hyvä kuidunlähde, jota jokainen keho kaipaa. Kurkku sisältää runsaasti vettä ja on myös todella vähäkalorinen. Korianteri ja persilja puhdistavat kehoa ja edistävät ruoansulatuksen toimintaa. Sitruuna sen sijaan huuhtelee kehosta turhaa rasvaa. 

3. Pitkät ja kestävät kynnet

Lehtivihreät kuten lehtikaali ja pinaatti sisältävät tarpeellisia mineraaleja. Täysjyvätuotteet, kuten hirssi ja pellava, auttavat kynsiä kasvamaan. Myös kaakaojauhetta voi lisätä smoothien mukaan saadakseen kovat kynnet. 

5. Valkoisempi hymy

Valkoisen hymyn luovat mansikka, selleri, kukkakaali, appelsiini ja porkkana. Vaikka nämä ruoka-aineet ovatkin valkaisijoina parhaimmillaan kokonaisina, auttavat niiden sisältämät ravintoaineet saamaan valkoisemman hymyn myös smoothien muodossa. 

Lähde: Real Style Network

Kilpailut

Uusimmat