Kuva: Senja Rapila

Isac Elliot, mistä maasta löytyvät kiihkeimmät fanit?

12.02.2017 19:15 - Senja Rapila

16-vuotias teini-idoli kertoo, että norjalaiset fanit piirittävät häntä kaikista intohimoisimmin.

Nuorison keskuudessa suuressa suosiossa oleva poppari Isac Elliot, 16, on nuoresta iästään huolimatta saanut jo kansainvälisen huomion lisäksi maailmanlaajuista ylistystä.

Viime vuoden aikana Yhdysvalloissa keikkaillut Elliot kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että välillä fanien kiihkoilu saattaa lähteä jopa käsistä. Hän kertoo, että kaikista kiihkeimmät fanit löytyvät naapurimaastamme Norjasta.

- Norjahan on tunnettu siitä, tai olen katsonut Bieberinkin dokkareita, hänkin on sanonut, että Etelä-Amerikassa ja Norjassa on kreisimmät fanit. En kuitenkaan sano, että ne olisivat parempia kuin muut: kaikki fanit ovat mielestäni yhtä tärkeitä, Elliot kertoo.

- He (norjalaiset) tietävät, että heillä on 24 tuntia aikaa saada se kuva minusta, niin se menee kreisiksi. Suomalaiset taas tietävät, että pyörin täällä, asun ja käyn koulua täällä. Norjalaisilla on vain se vuorokausi aikaa.

 Entä onko nuoren popparin suhtautuminen julkisuuteen muuttunut viime vuosien aikana?

- Ei yhtään. En mieti sitä kauheasti, enemmän silleen se on sellainen bonus, teen musiikkia siksi, että se on mielestäni hauskaa. Tuo feimi on mielestäni vain bonusta. Totta kai se rajoittaa sitä, mitä voin tehdä, että en voi mennä ihan milloin vain esimerkiksi leffaan, jos en halua että minua kuvataan tai muuta, hän kertoo hymyillen.

- Olen vielä ihan positiivinen julkisuuden suhteen.

Lue myös: Fanit ylistävät Cheekin ja Elastisen uutta kappaletta: "Soinut päässä koko päivän"

Lue myös: Teinitähdet Marcus & Martinus eivät anna erimielisyyksien hidastaa tahtia: "Unohdamme ne"

Lue myös: Isac Elliot ensimmäisistä suomenkielisistä kappaleistaan: "Se oli iso askel"

Kilpailut

Uusimmat