Kuva: AOP

Sacha Baron Cohen joutui käyttämään luotiliivejä Borat 2:n kuvauksissa - leffa ilmestyy pian

01.10.2020 21:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Näyttelijä onnistui kuvaamaan jatko-osan Borat-elokuvalle salassa.

Vuoden 2006 hittielokuva Borat on saamassa pian jatkoa. Kakkososa ilmestyy Amazon Prime -palvelussa 23. lokakuuta. Olemme aiemmin uutisoineet, että jatko-osaa on kuvattu salassa ja Boratin näyttelijä Sacha Baron Cohen, 48, on joutunut esiintymään Boratina valeasussa, jotta hahmoa ei tunnistettaisi. Borat-hahmo on fiktiivinen kazakstanilainen toimittaja, jonka kohtaamiset tosielämän hahmojen kanssa ovat nostattaneet ristiriitaisia mielipiteitä.

Nyt Deadline kirjoittaa, että Sacha Baron Cohen joutui lukuisiin vaaratilanteisiin Boratin kakkososaa kuvatessaan. Lähteet kertovat Deadlinelle, että näyttelijä joutui käyttämään luotiliivejä kahtena kuvauspäivänä ja hän asetti itsensä hengenvaaraan useammankin kerran.

Kuva ensimmäisestä Borat-elokuvasta (kuva: AOP)

Sacha Baron Cohenin uskotaan Borat-jatko-osan kuvauksissa yrittäneen huijata esimerkiksi entistä New Yorkin pormestaria Rudy Giuliania, joka oli kutsuttu haastatteluun kaupungin koronavirustoimista. Giuliani alkoi epäillä jotain hämäräperäistä olevan tekeillä, kun haastattelija saapui paikalle pinkkiin, huomiota herättävään vaatetukseen pukeutuneena ja huutaen.

- Ilmoitin tästä poliisille. Vasta jälkikäteen tajusin, että sen oli oltava Sacha Baron Cohen. Mietin kaikkia niitä ihmisiä, joita hän on huijannut ja olin ylpeä itsestäni, kun en mennyt halpaan, Giuliani myöhemmin kommentoi.

On myös uutisoitu, että näyttelijä on ujuttautunut mukaan äärioikeiston kokoontumiseen Washingtonissa ja saanut osallistujat laulamaan yhteen ääneen ”Wuhanin flunssasta”.

Sacha Baron Cohen on tehnyt vastaavanlaisia huijaushaastattelutempauksia Boratin lisäksi myös Brüno-elokuvassa ja Who Is America -tv-sarjassa.

Tulevan Borat elokuvan tiiserin pääset katsomaan alta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Kazakstanin nimissä tehty trollitili onnittelee Donald Trumpia - Borat 2 julki ennen vaaleja

Lue myös: Muistatko vielä Boratin? Kohuelokuvan jatko-osa on kuvattu salassa

Lähteet: Deadline, Metro

Suosittelemme

Uusimmat