Kuva: AOP

Seksikkäät tv-sarjat listattiin suosikkilehden toimesta - oletko nähnyt jo kaikki?

05.06.2021 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Listalta löytyvät muun muassa jättisuositut sarjat Bridgerton sekä Ginny & Georgia.

Aikakausilehti Cosmopolitan on antanut sarjojen ystäville hieman katselusuosituksia ja  listannut sivuillaan sarjoja, jotka ovat lehden mielestä "seksikkäitä".

Cosmopolitan on nostanut listalleen muun muassa sarjat Bridgerton, Lucifer, Outlander, Too Hot To Handle sekä Ginny & Georgia.

Jos kaipaat hieman vipinää myös tv-ruudulta, niin alta voit lukea pienet esittelyt jokaisesta sarjasta, jos ne eivät vielä ole tuttuja.

Bridgerton

Sarjassa seurataan 1800-luvun Lontoossa vaikuttavan Bridgertonin perheen sisarusten elämää yläluokassa. Sarja on noussut puheenaiheeksi muun muassa Regé-Jean Pagen ja Phoebe Dynevorin välisen kemian ja seksikohtausten vuoksi.

Outlander

Outlander julkaistiin jo vuonna 2014. Se perustuu Diana Gabaldonin suosittuun Matkantekijä-kirjasarjaan ja kertoo kahden aikakauden välisestä aikamatkasta. Sarja sisältää paljon rakkaustarinoita sekä erilaisia seksikohtauksia.

Too Hot to Handle

Too Hot To Handle - on reality-sarja, jossa sinkut saapuvat paratiisisaarelle ja he eivät saa harrastaa siellä seksiä, mikäli haluavat käsiksi palkintorahoihin. Jokainen, joka pöllyttää lakanoita, menettää mahdollisuuden 100 000 dollarin, eli noin 91 000 euron, palkintopottiin.

Lucifer

Sarja kertoo DC-universumin luomasta Lucifer Morningstar -hahmosta, helvetin herrasta, joka hylkäsi helvetin, asettui ihmisten kanssa asumaan maapallolle ja perusti jopa oman yökerhon Los Angelesiin. Mies joutuu myös taistelemaan erilaisia demoneita vastaan. Morningstaria näyttelee Tom Ellis.

Sarja sisältää muun muassa alastomuutta sekä vietteleviä kohtauksia.

Ginny and Georgia

Alle 16-vuotiailta kielletty sarja kertoo vapaaluontoisesta Georgiasta, joka muuttaa lastensa kanssa pohjoiseen aloittaakseen puhtaalta pöydältä. Pian kuitenkin selviää, että uusi alku on hyvinkin hankala eikä draamoilta vältytä.

Lue myös: Tosi-tv-tähdet sikailivat lentokoneessa - "Haista v*ttu, etkö tiedä kuka äitini on?"

Lue myös: 'Se tulee olemaan maaginen' - Phoebe Dynevor kommentoi uutta Bridgerton-tuotantokautta

Lue myös: Bridgerton on nyt virallisesti kaikkien aikojen suosituin Netflix-sarja - ylitti kaikki odotukset

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat