Kuva: AOP

Ohjaaja Aleksi Mäkelä yhteistyöstään Kummeli-ryhmän kanssa: "Se on ihan yhtä helvettiä"

10.11.2022 14:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Mäkelän ohjaama Kontio & Parmas -elokuva sai ensi-iltansa viime viikolla.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuva on nyt tullut elokuvateattereihin ja se nousi ylivoimaisesti viime viikonlopun katsotuimmaksi elokuvaksi teattereissa. Elokuvan ohjaaja Aleksi Mäkelä, 52, kertoi Voice.fi:n haastattelussa, että elokuva on taattua Kummelilaatua ja toivoo sen naurattavan ihmisiä.

- Mä luulen, että tämä ei tule ketään yllättämään, eikä tähän tule ketään myöskään pettymään. Hyvä Kummeli-elokuva tulossa. Varsinkin jos on nähnyt tv-sarjaa, niin tämä tulee olemaan vielä vähän enemmän, ohjaaja kertoo.

Elokuva tulee olemaan ohjaajan mukaan "2.0"-versio tv-sarjasta, ja elokuva tulee sisältämään dramaattisempia käänteitä ja enemmän vihollisia kuin sarjassa. Mäkelä on ohjannut myös kaikki Kontio & Parmas –tv-sarjan tuotantokaudet. Mäkelä on ohjannut ja tehnyt yhteistyötä Kummeli-ryhmän kanssa monta vuotta, ja hänellä onkin suora vastaus siihen, miten yhteistyö on sujunut. 

- Se on ihan yhtä helvettiä. Pakko sitä on kuitenkin tehdä, kun on aina pyydetty, ohjaaja sanoo pilke silmäkulmassaan. 

Vaikka elokuva on kerännyt runsaasti katsojia, ei elokuva ole ollut arvostelumenestys. Tämä ei kuitenkaan Mäkelän mukaan haittaa. Hän sanoo suhtautuvansa arvosteluihin ja kritiikkiin mielenkiinnolla, mutta ne eivät juuri vaikuta hänen tekemiseensä 30-vuoden kokemuksen jälkeen.

- Kun saimme perinteiset yksi tähteä, niin se tavallaan riittää minulle tästä leffasta. Ne on mielenkiintoisia juttuja, mutta ne eivät vaikuta tekemiseeni tai olemiseeni mitenkään, Mäkelä pohtii. 

Mäkelä paljastaa, mikä sen sijaan olisi paras palaute mitä hän voisi ohjaajana saada elokuvastaan. 

- Että nauroin helvetisti, Mäkelä sanoo. 

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai Podplaysta

Elokuvan rooleissa nähdään tuttuun tapaan Heikki Silvennoinen, Heikki Vihinen, Heikki Hela ja Timo Kahilainen. (kuva: AOP)

Lue myös: Heikki Silvennoinen paljastaa, mikä olisi hänen unelmaroolinsa - erikoinen vastaus yllättää

Lue myös: Kummelin Heikki Silvennoinen: 'Minusta piti tulla voimistelun opettaja tai lentäjä'

Lue myös: Suosikkijuontaja Minna Kuukka loi uudelleen Kummelin ikonisen sketsin - katso

Voice.fi, Podplay, Radio Nova ja Iskelmä kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat