Poliisi heitti kokaiinijauheen roskikseen - luuli murskatuksi pastilliksi

30.06.2010 10:45 -

Näyttelijätär Lindsay Lohan joutui vuonna 2007 putkaan poliisin pidätettyä hänet epäiltynä rattijuopumuksesta. Lohanilla oli hallussaan 'tuntematonta ainetta' joka paljastui kokaiiniksi, mutta poliisi päätteli aineen olevan murskattua hengenraikastamiseen tarkoitettua pastillia.

Santa Monican poliisin raportista käy ilmi, että poliisi, joka oli takavarikoinut Lohanin hallussa olleen aineen, oli ensin heittänyt kokaiinijauheen roskakoriin. Poliisi oli löytänyt Lohanin paidan rintataskusta taitetun kortin, jonka sisällä jauhe oli.

- Osa valkoisesta aineesta putosi lattialle. Kokeilin jalallani mitä oli pudonnut, mutta en ajatellut asiaa sen kummemmin. En huomannut korttiin jäänyttä ainetta ja luulin ensin, että aine oli märkää, murskattua hengenraikastukseen käytettävää pastillia, raportissa lukee.

Poliisi oli tutkinut lattialle tippunutta jauhetta tarkemmin heitettyään kortin roskakoriin, ja todennut sen sitten muistuttavan kokaiinia. Hän oli poiminut kortin roskakorista ja laittanut sen kirjekuoreen todisteena Lohania vastaan. Poliisi oli ottanut myös lattialle tipahtaneet jauheet talteen.

Lohan sai asian sovittua, ja istui 84 minuuttia vankilassa alkoholin ja kokaiinin vaikutuksen alaisena ajamisesta.

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat