Metro: Bam Margera itki kuvatessaan Jackass 3D -elokuvaa

26.11.2010 18:00 -

Bam Margera tunnetaan muun muassa innokkaana Suomi-fanina, ohjaajana sekä Jackass-elokuvien hurjapäänä. Rohkeista stunteistaan huolimatta mies tunnustaa itkeneensä Jackass 3D -elokuvaa tehdessään.

Margera kertoo tiennensä jotain loistavaa tapahtuneen, kun Jackass-porukka ryhtyi kuvaamaan suosittua tv-sarjaa. Margeran mielestä ohjelman teko on hauskaa sotaa, kunhan muistaa pysyä aina hieman varuillaan. Miehen mukaan kuvauspaikalla nukkuminen osoittautuu usein vaaralliseksi, sillä mitä tahansa saattaa tapahtua.

- Silloin voi tapahtua mitä vain, mutta jossain vaiheessa on niin väsynyt, ettei enää välitä. Chris esimerkiksi jatkoi uniaan, vaikka pissasin hänen päälleen, Margera kuvailee.

Vaikka Margera on tehnyt mitä erikoisimpia stuntteja, miehellä on myös ollut heikot hetkensä. Kahden elokuvan kohdalla hurjapää on purskahtanut kyyneliin.

- Lopetin kakkoselokuvan kuvaukset melkein kesken. Yhtenä päivänä söin kuivaa lehmänpaskaa, join käytettyjä nuuskia, minua ammuttiin väriluodeilla, tipuin ansaan
ja minut lukittiin kuningaskobran kanssa pakettiauton takaosaan. Liian moni asia tapahtui lyhyessä ajassa. Tunsin oloni todella kurjaksi ja olin valmis palaamaan kotiin, Margera kuvailee.

Samat vaikeudet olivat miehellä edessä myös Jackass 3D -elokuvaa kuvattaessa, sillä mies itki silloinkin.

- Tipuin taas ansaan ja päälleni kaadettiin käärmeitä. Tosin ansaitsin sen, sillä pissasin kaikkien päälle ja löin heitä nyrkkeilyhanskalla pataan, Margera lisäsi.

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat