J.Lo:n peppu vain paranee vuosien kuluessa - katso tuoreet kuvat kurvikkaasta tähdestä

17.05.2013 09:45 - Reetta Haverinen

Näiden kuvien jälkeen itse kukin alkaa taatusti harkitsemaan personal trainerin palkkaamista ja pepputreenin aloittamista.

Jennifer Lopezin, 43, täydellisyyttä hipovasta takamuksesta haaveilee varmasti moni. Naisen pepusta on tullut koko maailmalle tutuksi tullut käsite, jonka muotoon eivät kuluneet vuodetkaan ole päässeet puremaan.

Näiden kuvien perusteella tähti näyttää olevan edelleen samanlaisessa kuosissa kuin 20 vuotta sitten.Kahden lapsen äiti taitaa pakaratreenin ja näyttää tietävän, millä liikkeillä peppua muokataan.

Vaaleat korkeavyötäröiset housut istuivat tähdelle kuin rusina pullaan, kun hän kiiruhti hotellistaan American Idols -ohjelman 12. tuotantokauden finaalilähetykseen viime keskiviikona. Tumma takki ja kukkakuosinen pusero imartelivat myös naisen maitokahvin väristä ihoa ja pirteää meikkiä.

Lopez kertoo, että on nauttinut kovasti tuomarina toimimisesta Idols-laulukilpailussa. Nainen on ollut suositun ohjelman tuomarina jo kahdella aikaisemmalla tuotantokaudella. Nainen ei ole kuitenkaan varma, tuleeko jatkamaan pestissään ensi vuonna.

- Jos minulle tarjotaan tuomarin paikkaa uudelleen, täytyy minun istahtaa hetkeksi alas ja miettiä asiaa, Lopez totesi.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat