Katie Price herättää kummastusta - nimesi lapsensa taas erikoisesti

16.09.2014 17:08 - Susanna Karttunen

Katie Priceä ei voi mielikuvituksen puutteesta syyttää. Jo aikaisimmille lapsilleen erikoisia nimiä antaneella brittinaisella oli vaikeuksia päättää, nimeäisikö nuorimman tyttärensä kaniksi vai herttuatar Kateksi.

Bunnyksi nuorimman tyttärensä nimennyt povipommi Katie Price kertoo, että olisi aluksi halunnut nimetä tyttölapsensa herttuatar Katen mukaan Duchess Kateksi. Hänen miehensä Kieran Hayler ei kuitenkaan innostunut tästä nimiehdotuksesta.

- Nimen päättäminen oli meille hankalaa. Minä halusin kutsua häntä Duchess Kateksi tai vain Duchessiksi, mutta Kieran ei pitänyt siitä, joten valitsimme Bunnyn, josta molemmat pidämme, brittiläinen seurapiirikaunotar kertoo.

Duchess Kate olisi sopinut parin nuorimman tytön nimeksi senkin vuoksi, koska se olisi sointunut hyvin heidän vanhemman tyttärensä Princessin nimeen.

- Rakastan herttuatar Katea, joten olen kertonut Kieranille, että jos saamme toisen lapsen, se tulisi olemaan hänen nimensä. Mielestäni se sopii hyvin Princessin kanssa. Hänestä olisi tullut Duchess Kate of Brighton, nainen intoilee.

Bunny-nimeä äärimmäisen söpönä pitävästä Pricesta olisi upeaa, jos nimi olisi virallisesti kirjoitettu Bunni, ja i-kirjaimen pisteenä olisi sydän. Hän kuitenkin arvelee, ettei voi lisätä englanninkieleen tällaista kirjainta.

Pricen aikaisemmat lapset eivät myöskään ole kaikki nimetty aivan perinteisimmän kaavan mukaan. Naisen lapset ovat nimiltään Harvey, Junior, Princess Tiaamii ja Jett Riviera.

Uutisoimme aiemmin Katie Pricen julkaisseen rohkean kuvan raskausvatsastaan. Lue artikkeli täältä.

Lähde: Entertainmentwise

Kilpailut

Uusimmat