Sinkkuelämää-sarjan käsikirjoittajat paljastavat: Sarjan loppuratkaisusta ei oltu yksimielisiä

09.12.2014 08:15 - Reetta Haverinen

Carrien, Charlotten, Samanthan ja Mirandan sänkyseikkailuja ja parisuhdekoukeroita ehdittiin seurata maailmalla useiden vuosien ajan. Sinkkuelämäksi naisten elämä New Yorkissa ei kuitenkaan lopulta jäänyt, sillä sarjan päätösjakso sai varsin onnellisen lopun kymmenisen vuotta sitten.

Suositun Sinkkuelämää-tv-sarjan päätösjakso nähtiin televisiossa helmikuussa 2004. Menestyssarjaa ehdittiin tehdä 6 tuotantokautta, mutta lopulta newyorkilaisnaisten tarinalle päätettiin laittaa piste.

Miljoonat katsojat ympäri maailmaa jännittivät, kuinka sarjan pääparille, Kiholle ja Carrielle, lopulta kävisi. Tv-sarjan viimeinen jakso päättyi kuitenkin onnellisesti, ja Carrie sai omakseen elämänsä suuren rakkauden.

Sarjan loppuratkaisu on jäänyt taatusti puhututtamaan monia. Olisiko ollut sopivampaa, että hahmot olisivat jääneet sinkuiksi ja jatkaneet villiä sinkkuelämäänsä New Yorkissa?

- Sarjan lopusta käytiin paljon keskustelua, Liz Tucillo, yksi sarjan käsikirjoittajista toteaa Elle-lehden haastattelussa.

Tucillon mukaan käsikirjoittajat kokivat olevansa suuressa vastuussa siitä, että sarja päätetään oikealla tavalla. Loppuratkaisusta keskusteltiin ja se herätti käsikirjoittajissa erilaisia mielipiteitä. Oli kuitenkin selvää, että Carrie saisi lopulta Kihonsa. Muiden naisten osalta asiaa täytyi pohtia. Tulisiko myös Charlotten, Mirandan ja Samanthan löytää itselleen lopulta sopiva kumppani?

Tucillon mukaan käsikirjoittajat päättivät olla lopulta optimisteja, sillä sarja kuitenkin kertoi pohjimmiltaan rakkauden etsimisestä suurkaupungissa.

- Teimme siten sarjan lopusta onnellisen kaikkien hahmojen osalta ja jokainen naisista löysi lopulta rakkauden elämäänsä, Tucillo toteaa.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat