Tom Cruisen henki vaarassa – vastanäyttelijä ei kuunnellut varoituksia

06.06.2014 09:15 - Eeva Rajala

Brittinäyttelijä Emily Blunt oli auton ratissa, kun hän Tom Cruise kyydissään romutti auton uuden elokuvan kuvauksissa.

Edge of Tomorrow -elokuvan kuvauksissa Emily Blunt kaahasi stunt-kohtauksessa ja romutti auton päin puuta. Bluntin mukaan Tom Cruise oli kyllä yrittänyt saada naista jarruttamaan aikaisemmin, ja koko ajatus siitä, että mies ei itse ole ratin takana kohtauksessa, oli vaikea pala kokeneelle stunttien tekijälle. Blunt ei kuitenkaan ollut noteerannut Cruisen varoitteluja, vaan kaahasi autoa varomattomasti.

- Stunttiasiantuntija sanoi, että nyt pitää ajaa todella kovaa ja kääntyä jyrkästi oikealle ja auton takana olevan vaunun pitää heilua kunnolla, Blunt muistelee.

Kohtauksen ensimmäinen otos menikin hyvin, mutta stunttiekspertit halusivat lisää vauhtia autoon. He saivat, mitä tilasivat, ja Blunt menetti auton hallinnan. Cruise oli varoitellut vauhdista auton kiitäessä eteenpäin, mutta Blunt ei ollut kuunnellut miehen varoitteluja.

- Kuulin Cruisen sanovan "Jarruta, jarruta, jarruta, jarruta...Voi luoja! Voi luoja! Jarruta!" Jarrutin liian myöhään ja törmäsin autolla puuhun ja melkein tapoin Tom Cruisen.

Toukokuun lopussa ensi-iltansa saanut Edge of Tomorrow sijoittuu lähitulevaisuuteen, jossa avaruusolennot ovat tehneet Maahan rajun hyökkäyksen.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat