Kaikki artikkelit

Vuonna 2021 sydänkohtauksen saanut Bob Odenkirk yrittää nyt hidastaa hieman tahtia.
Samankaltaisia vaikutuksia saattaa löytyä muistakin hedelmistä.
Mayhin asennettiin kolme stenttiä.
Tuore tutkimus selvitti mielenkiintoista tietoa sydänsairauksiin liittyen.
Monelle uupumus oli merkki, että kaikki ei ole kunnossa.
Yleisten terveysongelmien ja sydänkohtausriskin välinen yhteys saattaa tulla yllätyksenä. Syytä paniikkiin ei silti ole, muistuttavat tutkijat.
Suuresta tutkimuksesta selvisi, että jos syöt runsaasti ibuprofeenia viikon ajan, nousee riskisi sydänkohtaukseen merkittävästi.
Naimisissa olevat selviävät sydänkohtauksesta todennäköisemmin kuin ei koskaan naimisissa olleet.
Huolestuttavasta tutkimuksesta selviää, että niin kutsutun hiljaisen sydänkohtauksen oireet eivät ole suurelle osalle ihmisistä tuttuja.
Synnyttäminen yli 40-vuotiaana lisää riskiä jopa hengenvaarallisiin terveysongelmiin vielä vuosia lapsensaannin jälkeen, väittää tutkimus.
Aiemmin geeniperimän on ajateltu vaikuttavan eniten sydänkohtauksenriskiin. Uudet tutkimustulokset kuitenkin paljastavat, että stressillä, tupakoinnilla ja ylipainolla on sitäkin suuremmat vaikutukset.
Daily Mail kertoo, että tietyt seikat vähentävät miesten sydänkohtausriskiä huomattavasti.
Moderni lääketiede on tohtori Sam Parnian mukaan murrosvaiheessa. Mies kertoo olevansa täysin varma, että vuosikymmenen sisällä lääkärit pystyvät pelastamaan sydänkohtauspotilaita, vaikka he ovat olleet jopa vuorokauden ajan kliinisesti kuolleita.
Tuoreen tiedon valossa kuuden kuukauden imettäminen suojelee naista kaikilta mahdollisilta syöviltä ja sydänkohtauksilta.   
Yön ritarin paluu -nimisen Batman elokuvan kuvauksissa on sattunut kuolemantapaus, vahvistaa Warner Brothers.
Suomalaisten rakastama musiikkineuvos Danny eli Ilkka Lipsanen toipuu viimeviikkoisesta pallolaajennusleikkauksesta. Tapauksen jälkeen Danny joutuu jarruttamaan tahtia ja laittamaan arkensa uusiksi.