Kuva: Senja Rapila

Kamerakammo, hohtava teltta ja maailman ihanin studio.

05.03.2019 10:30 - Emilia Liinpää

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: YOUR DAY DESIGN STUDIO

Pidin itseäni melko itsevarmana tyyppinä, kunnes päädyin kameran eteen hohtavassa teltassa ja homma mureni silmissä. Onneksi ympäristö oli sentään kohdillaan!

Jonnin aikaa sitten, kun saimme vihreää valoa blogiunelmallemme, halusimme ehdottomasti järjestää kunnon kuvaussession Iris-blogin Katjan kanssa. Kyllähän nyt pitää laadukkaita kuvia olla tulevaisuutta varten naftaliinissa!

Eipä aikaakaan, kun olimme jo varanneet kuvaajan, studion ja studion kautta vielä meikkaajan. Jo kuvien perusteella Your Day Design Studio näytti aivan mahtavalta ja pystyin jo kuvittelemaan itseni heiluttelemassa hiuksia puolelta toiselle – strike a pose, make love to the camera! No jätetään tuo jälkimmäinen pois – mutta ymmärrätte mitä tarkoitan.

Studiossa oli ihania kuvauspisteitä

Erilaista kuvausrekvisiittaa löytyi myös

Kalusteet olivat pääasiallisesti tyylikästä antiikkia

Saapuessamme eräänä aikaisena sunnuntaiaamuna paikalle Helsingin Vallilaan, olin yhtä vaikuttunut kuin kuvia katsellessa. Edessämme avautui kaksikerroksinen tila, josta ei valoa puuttunut. Erilaisia seinäpintoja, kalusteita, rekvisiittaa löytyi vaikka muille jakaa. Alakerrassa oli ehta meikkausstudio, vaikka kahdelle hengelle yhtä aikaa. Tuli melko glamöröösi fiilis, kun istahti mustalle ohjaajantuolille ja heittäytyi meikkaajan käsiteltäväksi. Tosin eka kysymys oli kestääkö tuoli, jos siihen takapuoleni lasken. Kyllä kesti! Pointsit siitä! Daria Radchenko Beauty Dashilta loihti meille molemmille aivan loistavat kuvausmeikit.

Kaikki tarvittava löytyi paikan päältä!

Daria valmiina loihtimaan upean kuvausmeikin

Meikit naamassa, kuvausvaatteet päällä ja malliasenne hallussa, ei kun kameran eteen. Kun asetuin paikalleni ja kuvaaja aloitti räpsimisen, menin kuitenkin paniikkiin! Selittelin outoja, kyselin typeriä ja pidin jos jonkinlaista jonglöörishowta pystyssä (tosin ilman niitä palloja). En osannut rentoutua, saatika vaihtaa asentoa. Kuvaaja ohjeisti kärsivällisesti ja kertoi mitä kannattaisi tehdä. Yritin – epäonnistuin – panikoin. Kirosin hankkimaani paitaa, olisi pitänyt kuunnella puolisoani: ”Toi paita näyttää hohtavalta teltalta, mikset laita jotain kireämpää?”. No enhän minä nyt mitään kireää voi laittaa! Yritin sitten tehdä paidasta ponnarilla kireämmän. Ei onnistunut.

Mitähän tässäkin tapahtuu.. (kuva: Senja Rapila)

Jaahas. (kuva: Senja Rapila)

Vaihtelimme studiossa paikkoja ja kuvista voisi luulla, että ne on otettu eri lokaatioissa. Onneksi ympäristö toi vaihtuvuutta kuviin, sillä itse olin tosiaan välillä kauhusta kankeana. Joissakin tilanteissa pystyin rentoutumaan, varsinkin silloin kun kamera oli kauempana, eikä nassun lähellä.

Siinä taas suu vaahdossa kertomassa jotain hassua tarinaa! (kuva: Senja Rapila)

Odottelin lopputulemaa kuumeisesti ja saatuani kuvat käsiini olin kokonaisuuteen erittäin tyytyväinen, vaikka osassa ilmeilyni koitui kohtalokseni. Varmaa oli kuitenkin se, että kuvat ovat ammattimaisia ja kauniita tunnelmaltaan! Kuvausstudio oli aivan unelmien täyttymys. Toimme oman kuvaajamme paikan päälle, mutta studion kautta olisi saanut myös kuvaajan. Stylistipalvelut ja meikkaus hoitui niin ikään saman katon alta.

Minä ja teltta (kuva: Senja Rapila)

Mutta kuten sanottu, loppujen lopuksi kuvat olivat kauniita, jännityksestä huolimatta (kuva: Senja Rapila)

Hatunnosto vaan kaikille kameran edessä onnistujille! Allekirjoittaneella on vielä paljon opeteltavaa, mutta sehän tarkoittaa vaan lisää ihania kuvaussessioita, harjoittelu tekee mestarin. Suuri kiitos vielä Julia Virtalalle – studion ihanalle pitäjälle mahtavasta kuvauspäivästä. Suosittelen paikkaa kaikille, jotka tarvitsevat kaunista ja monipuolista tilaa käyttöönsä - vaikka ja mihin tarkoitukseen!

Ihanaa vikkoa kaikille!

- E

Your Day Design Studio

Studio Your Day Design tarjoaa 140 m2 eleganttia, tyylikästä ja viehättävää tilaa – luonnollisella valolla, kauniilla ikkunoilla ja antiikkikalusteilla. Tila sallii rajattomia mahdollisuuksia erilaisiin kuvauksiin ja tapahtumiin. Tiloissamme voi järjestää kokouksia, koulutustilaisuuksia, lanseeraustilaisuuksia, seminaareja, juhlia, muita yritys tapahtumia. Tarjoamme myös valmiita valokuvaus- ja polttaripaketteja sekä järjestämme erilaisia workshoppeja. Lisäksi löydät meiltä hääpukujen pop-up liikkeen. https://yddstudio.fi/

Seuraa blogia Bloglovin'issa ja Instassa!

Lue myös:

 Luuydinleipävirhe ja Tallinnan ”salainen helmi” – miksi en tiennyt siitä aiemmin!?

- 6 kiloa kuudessa viikossa, vessapaperirullajuhlat ovat vihdoin takanapäin!

Neljä hääkakkua ja yksin alttarille – 6 yksityiskohtaa häistämme Italiassa

Määmatka ja vakoojatason salakuljetus

Kihlaus Italiassa ja Laura Voutilaisen enkelikuoro

Kommentoi