Paluu töihin kesäloman jälkeen – pehmennä laskua näillä keinoilla! Okei, viimeistä kohtaa ei tarvitse tehdä.

31.07.2019 08:00 - Emilia Liinpää

Kesälomat alkavat olla pian ohi ja jotkut odottavat jo innolla pääsyä työmaalle. On kuitenkin olemassa ihmisryhmä, joka on ottanut lomastaan niin railakkaasti irti, että työhön paluu tuntuu jopa kauhealta. Aikaiset herätykset ja selvät illat.. Ota kuomaseni tästä vinkit talteen, toivottavasti helpottaa!

Ota viimeisistä lomapäivistä kaikki irti

Usein alamme stressaamaan loman loppumista jo ennen aikojaan ja hukkaamme siinä samassa useita päiviä. Lopeta se heti ja keskity juuri tähän hetkeen. Lomaa on jäljellä niin kauan, kun annat itsesi lomailla. Vedä täysillä loppuun asti.

Mieti etukäteen mitä uutta ja inspiroivaa voit työhösi tuoda

Mieti miten voisit kehittää työtäsi ja työnkuvaasi tänä vuonna. Mitä uusia ajatuksia ja ideoita voisit tuoda pöytään? Listaa ne ylös ja ota ne sopivalla hetkellä puheeksi, tätä kautta voi saada aivan uutta energiaa palaamiseen.

Siivoa kotisi ennen töiden alkua

Suursiivous kehiin! Kuinka ihanaa on, kun kämppä on kunnossa! Tavarat ovat paikoillaan, liinavaatekaappi tuoksuu puhtaalta ja kaikki kylpyhuoneen tavarat ovat oikeilla paikoillaan. Ehkä treenikassikin hivuttautuu pikkuhiljaa esiin? Kun koti on järjestyksessä, elämä tuntuu jo paljon helpommalta!

Hämmentynyt lomaltapalaaja

Vanha kunnon paperikalenteri! Suosittelen!

Hanki itsellesi jotain kivaa ja käytännöllistä

Pienestä työnalkajaislahjasta on tuskin haittaa? Miten olisi esim. uusi ihana kalenteri? Uusi laukku? Entäs uusia vaatteita ensimmäistä työpäivää varten? Itse hankin kalenterin ja tuon mustan vihkon, nyt olen valmis palaamaan töihin!

Muuta arki-ilta rutiiniasi

Syksyn hiipiessä saatamme jäädä jumiin väsyttäviin arki-iltarutiineihin. Loppukesästä eteenpäin onkin loistava aika aloittaa ihan uudet rutiinit! Entäpä jos lanseeraatte puolisosi kanssa deitti-illat? Otat tavoitteeksi lukea kirjoja iltaisin? Kokeilet miltä tuntuu joogata Youtuben avulla? Hiljennät somen kerran viikossa?

Iloinen lomaltapalaaja?

Onneksi työskentelen hieman modernimpien laitteiden äärellä

Mun ihan lemppariostos tuo musta vihko!

Muista, että kesää on vielä jäljellä

Vielä on kesää jäljellä! Käytä vapaa-aikasi ihanaan kesätekemiseen, vaikka työpäivät ovatkin alkaneet. Käy uimassa maauimalassa tai järven rannalla, paista lettuja, käy saunomassa jossain ihanassa saunasaaressa. Vaeltele metsissä ja kerää keuhkoihisi kesän viimeisiä tuoksuja. Tapaa ystäviäsi terassilla ja korjaa se rikkinäinen lauta kuistillasi. Mikään ei ole vielä myöhäistä!

Ala suunnittelemaan joulua

Hahahah, tässä on oma lehmä ojassa. Olen joulufriikki ja alan usein fiilistelemään joulua joskus heinäkuun puolessa välissä. Viime jouluna olimme ensimmäistä kertaa ilman isää, joten fiilistelyä ei tapahtunut tarpeeksi. Tänä vuonna aion ottaa sen takaisin ja aloittaa suunnittelut jo superaikaisin. Kerroinko jo, että meillä on tonttuovi paikoillaan?

 Tsemppiä hommiin ja uusia kujeita kehittelemään!

- E

Seuraa blogia Bloglovin'issa ja Instassa!

Lue myös: OMG 4x täydellinen pikkulaukku ja alekoodi teille!

Häämme Toscanassa - ihanat kuvat taianomaisesta viikonlopusta. Take me back!!

Häät ovat ohi ja minä haistelen tyhjennettyjä vesileluja.

Olipahan polttarit – kesti viikkoja toipua!

Ei kun nyt siis ihan oikeasti! Kokeilkaa tätä jälkkäriä, en ole ikinä syönyt mitään näin hyvää!

Puhutaan hetki kuolemasta – tämä on minun tarinani menetyksestä

Kommentoi