Within Temptation -laulaja ahdistuu kiertuebusseissa

08.10.2009 17:42 -

Suosittu Within Temptation -metalliyhtye on tehnyt uransa aikana pitkiä kiertueita ympäri maailmaa. Laulaja Sharon den Adel paljasti, että kiertueella ahdistusta aiheuttaa jatkuva bussissa majoittuminen.

- Kun olet bussissa, joudut oleskelemaan jatkuvasti ahtaissa tiloissa. Ainut oma paikka mikä sinulla on sänkysi, joka on käytännössä itsesi kokoinen. Kun lopulta pääset omaan kotiin joka sekään ei loppupeleissä ole kovinkaan iso, olet helpottunut kaikesta ympärilläsi olevasta tilasta, den Adel kertoi Voicen Musiikkiuutisille.

Kiertueelta kotiin palattua laulajan mielestä on myös helpottavaa, ettei jatkuvasti tarvitse huolehtia ulkonäöstä yhtä tarkasti kuin tien päällä ollessa. Ennen keikkoja laulaja kun joutuu valmistautumaan esiintymistä varten joskus pidemmänkin tovin:

- Naisilla menee toki aina valmistautumiseen pitkä aika, menit sitten minne tahansa. Minulla menee ennen esiintymistä valmistautumiseen kaksi tuntia. Siihen toki sisältyy meikkaamisen ja keikkavaatteiden pukemisen lisäksi myös henkinen orientoituminen.

Within Temptation julkaisee akustisen An Acoustic Night at the Theatre -levyn 4. marraskuuta.

Kilpailut

Uusimmat