Tuhosiko Axl Rose välit Gunnarien alkuperäisjäseniin lopullisesti?

24.04.2012 06:45 - Eeva Rajala

Guns N’ Roses -yhtyeen entinen rumpali on vannonut, ettei enää koskaan puhu Axl Rosen kanssa.

Rumpali Steven Adlerin (kuvassa toinen vasemmalta) päätös syntyi, kun Axl Rose päätti jättää välistä Rock and Roll Hall of Fame -juhlallisuudet, vaikka on Guns N' Rosesin perustajahahmo. Hall of Fame -juhlallisuudet olisi tuonut koko alkuperäisen kokoonpanoon jälleen yhteen, mutta Rose päätti skipata tilaisuuden aiheuttaen lisää närää muusikoiden keskuuteen.

Adler kertoo nyt, ettei voi antaa anteeksi Roselle. Hän kertoo Rolling Stone -lehdelle toivoneensa, että alkuperäisjäsenet olisivat voineet soittaa jälleen yhdessä.

- Mutta me kolme (Adler, Slash ja Duff McKagan), jotka oikeasti välitämme miltä faneista tuntuu, olimme siellä ja me näytimme faneillemme rakkautta ja arvostusta, Adler kertoo.

Adler kaikessa kiukussaan ja pettymyksessään muistaa kuitenkin olla kiitollinen siitä, että hän joskus tapasi Axl Rose.

- Tämä on viimeinen asia, minkä sanon koskaan Axl Rosesta. Olen kiitollinen ja siunattu, että hän oli osa elämääni tuona elämäni aikana, mutta se oli siinä. Se oli siinä. Minulla ei ole mitään haluja enää tuntea häntä tai tehdä töitä hänen kanssaan tai tehdä mitään hänen kanssaan, Adler jatkaa.

Axl Rosen pois jättäytyminen Hall of Fame -juhlallisuuksista on aiheuttanut tunteita puolesta ja vastaan. Rose itse kirjoitti avoimen kirjeen juhlallisuuksien jälkeen, missä hän kiittää kaikesta saamastaan tuesta päätöksensä suhteen.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat